KATASTROFA SRBA NA OSTRVU: Bane debitovao DRAMATIČNIM porazom, Ivića ŠOKIRAO četvrtoligaš!

Autor:

Sport

22.09.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno na utakmicama Liga kupa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Branislav Ivanović u duelu sa igračem Brentforda

Na Ostrvu su večeras bili na programu mečevi šesnaestine finala engleskog Liga kupa, a nama su bili posebno zanimljivi dueli Njuport - Votford i VBA - Brentford.

"Stršljenovi", našeg stručnjaka Vladimira Ivića doživeli su pravi šok porazom od četvrtoligaša rezultatom 3:1 (2:0), dok je srpski štoper Branislav Ivanović debitovao za četu Slavena Bilića porazom na penale od Brentforda. Nakon regularnog dela susreta bilo je 2:2 (0:0).

Bivši kapiten reprezentacije Srbije na terenu je proveo 59 minuta, pre nego što ga je zamenio O'Šej.

Ejbraham i Lebadi su doneli velikih 2:0 Njuportu na poluvremenu, Penjaranda je iz penala smanjio rezultat, ali je Amond sredinom drugog poluvremena i definitivno potvrdio plasman učesnika Lige 1 u osmini finala. Samu završnicu duela Votford je odigrao sa desetoricom, pošto je Perica isključen u 89. minutu.

Sjajno drugo poluvreme viđeno je na stadionu "Hevtorns" u kome su postignuta četiri gola, a čak tri sa bele tačke, kao najava konačnog epiloga. Domaćin je u dva navrata pogađao sa bele tačke i to Robson-Kanu u 56. i Edvards u 66. minutu. Za prošlosezonskog finalistu plej-ofa u Čempionšipu pogotke su postigli Markondes u 58. i Fors sa wkreča u 73.

Što se tiče penala, Dijananje je promašio u petoj seriji za domaćina, dok su gosti realizovali svih pet šuteva i prošli u narednu rundu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading