ŠTA AKO DOVOĐENJE SANČA PROPADNE? Senzacija na pomolu, ovo je Mančesterov plan "B"

Autor: Republika

Sport

18.08.2020

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šoping u Torinu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solsker

Mančester Junajted zainteresovan je za fudbalera Juventusa Daglasa Kostu, naročito ako se posao sa Borusijom Dortmund oko dovođenja Džejdona Sanča izjalovi, prenose britanski mediji.

Nakon šokantnog ispadanja u polufinalu Lige Evrope od Sevilje, promene u taboru Crvenih đavola su neophodne kako bi bili konkurenti za osvajanje titule na Ostrvu i učešće u Ligi šampiona.

Kako je posao oko dovođenja Sanča iz Dortmuda na dugom štapu i nema izgleda da će uskoro završiti, menadžer Ole Gunar Solsker okrenuo se alternativama.

 

 

 

Prema pisanju ostrvskih medija, menadžer Junajteda zainteresovan je za dovođenje dvadesetdevetogodišnjeg Brazilca kako bi u tim uneo "svežu krv" za predstojeću dugu sezonu na Ostrvu i borbi za ušati pehar.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Daglas Kosta

- Igrači moraju naporno da rade svaki dan. Moraju da napreduju, kao što su i do sada napredovali, sa pravim stavom - i mentalnim i fizičkim. Moramo da ojačamo naš tim jer nas čeka duga sezona. Liga počinje uskoro, ali će trasfer pijaca još biti otvorena. Moramo da budemo dobri, mudri i pametni - rekao je šef stručnog štaba đavola.

Sa druge strane, i u Juventusu gledaju kako da se oslobode usluga Brazilca, naročito ako se ima u vidu da je često kuburio sa povredama.

- Njegov agent je razgovarao sa ljudima iz Junajteda i transfer je predložen - rekao je za Skaj sport italijanski novinar Đanluka di Marzio.

Daglas Kosta još uvek ima važeći ugovor sa Juventusom, a pre Bjankonera nastupao je za minhenski Bajern i Šahtjor.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading