SKANDAL MAJSTOR STIŽE U JUVE: Bahati fudbaler mrtav pijan divljao ferarijem - u Barsi jedva dočekali da ode!

Autor:

Sport

17.08.2020

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji fudbaler Barselone Artur Melo pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajni incident u kome je svojim skupocenim automobililom oštetio ulično osvetljenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Artur Melo levo

Udes se dogodio u nedelju veče u mestu Palafruželj, u pokrajini Đirona. Policija je saopštila da je fudbaler bio pozitivan na alko testu. 

Incident se dogodio oko četiri ujutru, a protiv Artura Mela će biti pokrenut postupak i zbog oštećenja javnog osvetljenja, koje je udario ferarijem, očigledno zbog opijenosti. Izveštaj policije kaže da je preterao sa alkoholom i da ga neće čekati samo novčana kazna već i oduzimanje dozvole na šest meseci do godinu dana.

Nezavisno od ove situacije, Artur Melo će uskoro biti predstavljen u novom klubu Juventusu. 

Barselona je ranije već pokrenula sudski postupak protiv brazilskog veziste jer je odbio da se vrati u trening kamp uoči nastavka Lige šampiona i utakmice protiv Napolija početkom avgusta.

Artur je po završetku nacionalnog prvenstva na svoju ruku otputovao na Ibicu, kasnije je produžio u Brazil, iako su ga u Barseloni upozoravali da će se zbog toga snositi ozbiljne posledice. Uprkos upozorenju odlučio je da ne posluša klub i tek nedavno se vratio u Španiju.

 

 

 

Mediji prenose da ovo nije prvi put da nedisciplinovani Artur Melo pravi probleme van terena. Poznata je afera kad je dva dana uoči derbija sa Real Madridom otišao na Nejmarovu žurku u Pariz.

Artur je u Barselonu došao 2018. iz Gremija i za dve sezone na Kamp Nou odigrao je 72 utakmice i postigao četiri gola. Dres Brazila oblačio je 20 puta. Potencijalni problem stiže u Torino!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading