RADULOVIĆ: NISAM ZVEZDIN PIJUN! VULETIĆ: RADULOVIĆU, DAO SI IM TITULU IZ 1946.

Autor:

Sport

24.07.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljska utakmica u Užicu između Partizana i novog superligaša Zlatibora (2:1) bila je sve, samo ne prijateljska, kako na terenu tako i u svečanoj loži.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Posebno je bilo napeto između potpredsednika "parnog valjka" Vladimira Vuletića i predsednika Čajetinaca Veljka Radulovića. Verbalni sukob dvojice pravnika iz drugog poluvremena osvanuo je na društvenim mrežama, da bi Vuletić na Tviteru izneo niz ozbiljnih optužbi na Radulovićev račun. Pre svega, da radi u korist Crvene zvezde i da joj je dodelio titulu iz 1946, što je on demantovao u razgovoru za Srpski telegraf.

LAŽ DO LAŽI

- Više sam puta bio na stadionu JNA od Vuletića, i to kao navijač i dok sam studirao prava u Beogradu. Notorne su laži da sam Zvezdin čovek! Imam odličnu saradnju sa rukovodstvom Partizana, ali ne znam zašto me je njihov potpredsednik napao. Kaže da sam crveno-belima ja doneo titulu iz 1946, a to je sa 55 glasova delegata učinila Skupština FS Srbije. Takođe, neistina je da sam načelnik Javne uprave opštine Čajetina jer tu funkciju ne obavljam već godinu i po dana. Slagao je Vuletić i da je FK Zlatibor pozajmio petoricu igrača od Zvezde ovog leta, doveli smo samo dvojicu. Naposletku, neovlašćeno me je fotografisao i objavio moju sliku na društvenim mrežama - naglasio je Radulović.

NISU SE SRELI

Pozvali smo potom i Vuletića, koji je za naš list dodatno pojasnio tvrdnje da Radulović radi u interesu večitog rivala.

- Glas Veljka Radulovića, lokalnog bahatog i grlatog šerifa, u petočlanoj komisiji za pravna pitanja FSS hronološki je bio treći i odlučujući za dodeljivanje šampionske titule iz 1946. godine Zvezdi. Skupština saveza je kasnije samo potvrdila glasanjem tu odluku struke. Zvezdin je čovek i tačka! Kaže da je bio često na JNA, a ja ga tamo nikada nisam video. Moram da naglasim da nisam sreo funkcionera koji tako vulgarno vrši pritisak na sudije kao što je on protiv Partizana činio - rekao je Vuletić, pa se osvrnuo i na deo koji nema veze sa sportom.

- Urbanistički genocid na Zlatiboru započeo je pre šest godina, baš u vreme kada je Radulović počeo da gazduje u Javnoj upravi, a sva potonja štetna gradnja posledica je tog vremena. On je kao nosilac te funkcije postao javna ličnost i otuda smem da objavim njegovu sliku - zaključio je Vuletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading