Zato je poseban: Murinjo išao u Minhen da gleda zagrevanje Lajpciga!

Autor:

Sport

10.02.2020

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo je rešio da skokne do Minhena i u zimskim uslovima, skriven ispod kape da ne bude baš upadljiv, posmatra derbi Bajern - RB Lajpcig, sa akcentom na igru gostujućeg tima, narednog protivnika Totenhema u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Sve pod obrazloženjem da mu slika u televizijskom prenosu, baš kao i podaci koje bi kasnije dobio od analitičara, ne nudei potpunu informaciju o mogućnostima sastava Julijana Nagelsmana, s kojim će se sudari 19. februara.

- Važno je što sam bio na licu mesta. Uživo možete da osmotrite detalje. Čak i na zagrevanju. Mogao sam da vidim ono što mi televizija ili video snimci ne bi omogućili. Želeo sam da posmatram zagrevanje, kako se igrači ponašaju individualno- pojasnio je Murinjo.

Portugalac daje prednost analizi uživo u odnosu na statistiku mečeva.

- Ponekad su veštine igrača skrivene tokom utakmice, ali ih vidite na zagrevanju. Drugačiji je intenzitet. I potpuno drugačije iskustvo kad gledam meč uživo. Nisam smeo da propustim priliku- rekao je Murinjo.

Totenhemovi fudbaleri su na nekoj vrsti pauze. Prošle srede su see preokretom protiv Sautemptiona plasirali u osminu finala FA kupa, tek u nedelju gostuju Aston Vili, a podatak da imaju deset dana slobodno je prava premija u napornom ritmu utakmica tokom zime.

- Igračima je potrebno nekoliko dana predaha, kako bi odmorili ne samo telo, već i dušu. Za mene, nema odmora. Najbolji način kojim mogu da pomognem ekipi jeste da radim- poručio je Murinjo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading