(FOTO) Fudbaleri Zvezde i Partizana na egzotičnom ostrvu: Maldivi su raj na zemlji za "večite"!

Autor: Todor Petković

Sport

24.12.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Travnate terene i beogradsko sumorno kišovito nebo fudbaleri Crvene zvezde i Partizana zamenili su tirkiznim morem, sitnim belim peskom i suncem koje neumorno prži. Najpopularnija destinacija za zasluženi odmor u zimskoj pauzi Superlige među večitima su 6.800 kilometara udaljeni Maldivi, na koje su fudbaleri skoknuli s lepšim polovinama.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Snežana i Milan Borjan

POLJUPCI POD PALMAMA

Nežnosti na peščanim plažama ostrva u Indijskom okeanu sa suprugom Danicom razmenjuje desni bek lidera prvenstva Milan Gajić dok ih zagrljene zapljuskuju talasi. Za sličan odmor odlučio se i njegov saigrač Miloš Vulić, ali on i njegova lepša polovina Katarina više preferiraju poljupce u hladu velikih palmi.

Ništa manje ne uživa i golman crveno-belih Milan Borjan, koji je, sada već tradicionalno, na Maldive otišao sa suprugom Snežom i sinom Filipom. Za njih široke plaže pod palmama najbolje idu u kombinaciji sa bazenom, gde se naslednik brčkao do mile volje. Međutim, porodici Borjan Maldivi nisu bili dovoljni, već su na povratku u Beograd zastali u Dubaiju, gde su se otisnuli na safari u obližnju pustinju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zivot moj ??

A post shared by Milan Borjan (@borjan_milan_official) on Dec 20, 2019 at 8:19am PST

 

DORUČAK U BAZENU

Slično su razmišljali i na drugo strani Topčiderskog brda. Stameni defanzivac Nemanja Miletić se sa devojkom Nedom najpre baškario u bungalovima Maldiva i u ležaljci između palmi, a na putu za Srbiju su zastali u Dubaiju, gde su obilazili znamenitosti grada. Na jednom od brojnih ostrva arhipelaga uživao je i Milan Lola Smiljanić sa suprugom Tamarom. Za njih je vrhunac opuštanja bio voćni doručak u bazenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Nemanja Miletic (@nemanja_73) on Dec 19, 2019 at 6:45am PST

 

Popović u džungli Balija, Žander pobegao u Brazil

Dok su srpski igrači iz Zvezde mahom izabrali Maldive, njihovi inostrani saigrači su otišli na zapad. Tako je Argentinac Mateo Garsija predah pronašao na Arubi, dok se Žander brčkao u bazenu u rodnom Brazilu. S druge strane, rezervni golman crveno-belih Zoran Popović se sa lepšom polovinom odmarao u džungli Balija, gde su se brčkali u bazenu, ali i družili sa slonovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading