Bufon napustio PSŽ u potrazi za...

Autor:

Sport

16.06.2019

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni Đanluiđi Bufon svestan je da bi karijeru mogao da završi naredne sezone, ali je ostavio mogućnost da se to dogodi i za 15 dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đanluiđi Bufon

Jedan od najboljih golmana svih vremena objavio je na kraju sezone da će posle svega godinu dana napustiti Pari Sen Žermen.

- Potrebne su mi emocije. PSŽ mi je još pre pet meseci rekao da ću biti drugi golman tima. Od januara sam imao dosta vremena da razmislim o svemu i došao sam do zaključka da ne želim to. Odrekao sam se mnogo novca i opcije da u Parizu ostanem još godinu. Njihov zahtev je bio potpuno legitiman i razuman. Ipak, sa 41 godinom, imam potrebu da tragam za emocijama. Želim da osećam kao da sam deo nečega - kazao je Bufon.

Na pitanje šta planira dalje, Điđi je rekao:

- Osećam se kao i prošlog leta. Miran sam, opušten. Sve bi moglo da se završi u narednih 12 meseci ili samo 15 dana. Bilo je ponuda, ali tragam za nekim izazovom. Ako ga ne pronađem, onda ću dati sebi godinu dana učenja. Voleo bih da idem u školu za trenere, možda i neku poslovnu školu. Želeo bih da unapredim svoje znanje engleskog. Da bude jasno, vreme koje sam proveo u Parizu bilo je fantastično u svakom smislu. Jedina negativna stvar je što sam bio daleko od porodice i za to ću morati da im nadomestim.

U međuvremenu su se pojavile informacije da bi iskusni čuvar mreže mogao u Parmu, Brešu, Lacio, Đenovu..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading