Tadić nahvalio Van de Beka!

Autor:

Sport

14.05.2019

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajaks je ove sezone napravio neverovatan posao, umalo je ušao u finale Lige šampiona, a o proizvodnji mladih igrača je bespotrebno i pričati jer ceo svet govori o Matijsu de Lihtu, Frenkiju de Jongu i Doniju van de Beku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Navikli smo ove sezone da Tadića svi hvale, pogotovo ovi mlađi igrači, međutim Dušan je posebno impresioniran napretkom De Beka u odnosu na to kako je igrao na startu sezone. 

- De Liht, De Jong i Doni van deBek su napravili fenomenalan napredak. Doni me je najviše iznenadio. Počeo je da živi više za fudbal. Doni uživa da sluša starije igrače, počeo je da obraća više pažnju na dijetu i na to da trenira još jače. Ako pogledate kako je igrao na početku sezone i kako igra sada, tu je ceo svet razlika. To je prelepo - rekao je Tadić.

De Jong je već potpisao ugovor s Barselonom, De Liht je na korak od nečeg sličnog, a videćemo gde bi De Bek mogao da nastavi karijeru. Pominjala se do sada Borusija iz Dortmunda kao moguća rekacija.

Stvarno je upisao svoje mesto na fudbalsku mapu Evrope i to ga je urezao duboko. Tadićeve pohvale su samo šlag na torti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading