KEVIN DE BRUJNE ZAPRETIO TOTENHEMU: OČERUPAĆEMO NAPALJENE "PEVCE"!

Autor:

Sport

09.04.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovatno će biti dodatno uzbuđeni zbog novog stadiona, ali nas to ne zanima. Idemo da pobedimo, kaže as Sitija pred okršaj u četvrtfinalu LŠ

Kevin de Brujne

Engleska će večeras biti epicentar fudbalskog zemljotresa jer se prvi četvrtfinalni mečevi Lige šampiona igraju se u Liverpulu i Londonu. Na kultni Enfild roud stiže Porto, dok će Totenhem u velikom derbiju na svom novom stadionu od 62.062 mesta, teškom milijardu evra, ugostiti Mančester siti (21.00, Arena sport).

Milijardu funti koštala je izgradnja novog stadiona Totenhema.

"Građani" su prvi favoriti za osvajanje "ušatog pehara", pa zato i ne čudi što njihov as Kevin de Brujne preti "pevcima" pred prvi od dva sudara u elitnom takmičenju.

- Nije me briga za njihov novi stadion. Verovatno će oni biti dodatno uzbuđeni zbog toga, ali nas to ne zanima. Gledamo samo tim protiv kojeg igramo. Svi pričaju o tom stadionu kao da je nešto specijalno, a realno svi imaju stadion i navijače, mislim da neće biti razlike. Idemo da pobedimo, želimo da osvojimo Ligu šampiona, ispalio je Belgijanac, čiji Siti u prethodnih pet međusobnih mečeva ne zna za poraz od "pevaca", uz skor od četiri pobede i remi.

S druge strane, Totenhemu nije ni na kraj pameti da u rat uđe s belom zastavom.

- Stadion i navijači će biti naš 12. igrač i pomoći će nam da se sudarimo sa Sitijem. Odlično ih poznajemo, oni su jaka ekipa, ali bićemo samouvereni i igraćemo našu igru - poručio je Dele Ali (22), jedan od glavnih igrača Totenhema ove sezone.

ČETVRTFINALE LIGE ŠAMPIONA

UTORAK

Liverpul - Porto 21.00

Totenhem - Mančester s.  21.00

SREDA

Ajaks - Juventus 21.00

Mančester j. - Barselona 21.00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading