Solskjer ne gubi nadu: Nećemo se oprostiti od LŠ bez žestoke borbe

Autor:

Sport

03.03.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ole Gunar Solskjer i Mančester junajted nastavljaju sa dobrim igrama i pobedama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Soljsker

Posle trijumfa nad Sautemptonom (3:2), desetom u 12 okršaja u Premijer ligi otkako je na kormilu, Solskjer tvrdi da nijšta nije nemoguće, pa ni to da Junajted iznenadi Pari sen Žermen.

Francuzi su u prvom meču Lige šampiona pobedili na "Old Trafordu" sa 2:0, revanš se igra u sredu u Parizu, a Solskjer kaže da nemaju nameru da dignu ruke od Lige šampiona.

- Nećemo da se oprostimo od takmičenja tek tako, bez žestoke borbe. Idemo tamo da igramo fudbal, da uživamo. Znamo da je tamo teško slaviti i znamo koliko su dobro igrali na našem stadionu. Ovo je veliki izazov za moje igrače, da odu tamo i pokažu šta zaista mogu. Mislim da smo još u igri, ne može niko tek tako da nas otpiše - poručio je Solskjer. 

Tome u prilog ide podatak da Junajted ima rekordnih osam pobeda u nizu na gostujućem terenu. Nešto što nikada čak ni Aleksu Fergusonu nije pošlo za rukom. 

- Igrali smo fantastično na strani, ali imamo nekoliko povreda i suspenzija (Pogba), tako da nismo u dobroj startnoj poziciji. Pokušaćemo da odigramo otvoreno, radije bih da pobedimo sa 4:2, nego da pokušamo da dođemo do 2:0 i produžetaka. Mislim da možemo da postignemo gol tamo i ko zna, ako tako bude, svašta može da se dogodi u poslednjih 15 do 20 minuta - kaže Norvežanin. 


On kaže da mu se dopada to što igrači Junajteda opet postižu golove u "minut do 12", kao nekada u njegovo vreme. On je u finalu Lige šampiona 1999. protiv Bajerna, postigao gol za 2:1 u poslednjim trenucima meča. 

- Srećan sam što smo bukvalno "iskopali" tri boda. Podseća me sve na stare dane, bio sam mnogo puta deo svega toga - rekao je OIe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading