KONAČNO SE OGLASIO PJANIĆ!

Autor:

Sport

18.02.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li Miralem Pjanić ide iz Juventusa? Sjajni vezista je konačno progovorio na tu temu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miralem Pjanić

Iako su se prethodnih dana mogle čuti mnoge spekulacije o sudbini dvadesetosmogidšnjeg fudbalera, Pjanić tvrdi da se nalazi na pravom mestu.

- Postojale su ponude, istina je, ali ja nemam razloga da promenim klub. Ne znam da li će mi Juventus biti zadnji veliki klub, zato što transferi ne zavise samo od igrača, več i od potreba kluba. Bitno je da nastavimo sa pobedama - rekao je fudbaler Juventusa.

Zanimljivo je da je Juventus za leto već kaparisao prvo pojačanje pošto će novi fudbaler kluba iz Torina postati Aron Remzi.

- Sredina terena je srce igre. Morate uvek trčati i razmišljati brzo. Najbolji kvalitet za veznjaka jeste da vidi nekoliko koraka unapred, videti stvari koje ostali ne primećuju - poručuje Pjanić.

Potom je reprezentativac Bosne i Hercegovine pričao i o poređenju sa Anderom Pirlom.

- Čuo sam da me upoređuju sa Andreom Pirlom, ali on je klasa za sebe i mislim da to poređenje ne stoji. Ono što delimo jeste da smo imali sličan put razvitka u karijeri, obojca smo počeli kao trekvariste pa se preselili na povučene plejmejekere/registe - završio je Pjanić koji u aprilu puni 29 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading