NIKADA NE BISTE POVEROVALI: Ovakav život vodi čovek težak 74 milijarde!

Autor: Republika

Razonoda

26.10.2017

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mark Zukerberg, 33-godišnji osnivač i izvršni direktor Facebook-a, poseduje bogatstvo u vrednosti od 74 milijarde dolara, što ga čini petim najbogatijim čovekom na svetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mark Zukerberg

No, uprkos bogatstvu, čini se kako Zukerberg nema prevelike apetite za autima, odećom i putovanjima, pa sa suprugom Prisilom Čen i njihove dve ćerke vodi sasvim normalan život.

Zajedno s Prisilom je osnovao fondacije i mnogo novca daju u dobrotvorne svrhe.

Čini se kako Zukerberg ne putuje mnogo radi ličnog zadovoljstva, ali ove godine odlučio je da poseti svaku državu u SAD-u.

Kada je reč o odeći, Mark je prepoznatljiv po "kežual" stilu i najčešće je u sivim majicama koje su dizajnirali luksuzni brendovi i koštaju pravo bogatstvo.

Poznat je i po tome da vozi relativno jeftine aute. Viđen je u Folksvagenu i Hondi, a svaki od njih vredi 30.000 dolara ili manje.

Pored dve kuće, Mark i Prisila poseduju i dve plantaže na otoku Kauaj koje su kupili, jer su želeli da očuvaju prirodnu lepotu otoka.

Mark Zukerberg je pored Bila Gejtsa, Vorena Bafeta i još 100 milijardera deo organizacije "Giving Pledž" čiji članovi su obećali da će većinu svog bogatstva dati u filantropske svrhe, a Mark je rekao kako planira da proda 99 odsto deonica u Fejsbuku tokom svog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading