Majka izrešetala sina jer je hteo da je smesti u STARAČKI DOM!

Autor: Republika

Svet

05.07.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starica (92) ubila je svog 72-godišnjeg sina zato što je želeo da je smesti u starački dom i pokušala da ubije njegovu partnerku. Ona je planirala da nakon ubistva izvrši samoubistvo, ali to se na kraju nije dogodilo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Starica upucala sina u kući/Foto: Ilustracija

- On je uzeo moj život, pa sam ja uzela njegov! - rekla je Ana Me Blesing prilikom hapšenja.

Ona je živela sa svojim sinom i njegovom partnerkom u porodičnoj kući u Fauntin Hilsu u Arizoni. Zločin se dogodio rano ujutro 2. jula, a starica je na sina pucala iz jednog od dva pištolja koja poseduje.

Nakon što joj je sin, čije ime još nije objavljeno, rekao da planira da je smesti u starački dom, posvađali su se u spavaćoj sobi i starica je pucala u njega. Policija ga je zatekla mrtvog, sa prostrelnom ranom na vratu, preneo je “Jutarnji list”.

Ana Me je zatim uperila pištolj u partnerku svog sina s namerom da puca i u nju, međutim, žena je odgurnula staricu. Ana Me je potom izvukla i drugi pištolj, a žena je uspela da joj ga izbije iz ruke i pobegne, nakon čega je pozvala policiju.

Kad su policajci došli na mesto zločina, zatekli su staricu kako sedi u stolici za ljuljanje. Ona je policiji rekla da ga je ubila jer je želeo da je smesti u starački dom. Kako je navela, sin joj je rekao kako je život s njom "postao nemoguć". Takođe je rekla policiji da zaslužuje smrtnu kaznu zbog svog zločina.

Starica je optužena za ubistvo, napad i kidnapovanje i određena joj je kaucija od 500.000 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading