BRIŽIT MAKRON PRESAVILA TABAK: Tužena novinarka koja širi lažne vesti o prvoj dami Francuske

Autor:

Svet

11.04.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Rej je u intervjuu za Le Nouvel Obs rekla da neće moći da bude na ročištu u junu, jer boluje od raka.

BRIŽIT MAKRON PRESAVILA TABAK: Tužena novinarka koja širi lažne vesti o prvoj dami Francuske

Foto: Shutterstock

Brižit Makron tužila je zbog klevete Natašu Rej, ženu koja tvdi da je prva dama Francuske rođena kao muškarac pod imenom Žan Mišel Tronje.

Novinarka Nataša Rej je tvrdnje o Brižit Makron iznela u intervjuu na Jutjubu 2021. i od tada su se glasine raširile, rekao je advokat prve dame Francuske i zatražio da se saslušanje ubrza, jer se pojavila zabrinutost nakon što su se takve glasine proširile izvan Francuske u Ameriku.

- Poslednjih nedelja naročito na međunarodnom niovu, preko influenserke Kendis Ovens, koja je sve to prenela, šteta po moju klijentkinju povećava se iz dana u dan - izjavio je.

Kendis Ovens je prošlog meseca na X mreži poručila da je spremna da stavi svoj profesionalni ugled na kocku kako bi dokazala kontroverznu teoriju o Brižit Makron. Kendis je rekla da je supruga francuskog predsednika "promenila pol u 30. godini, da nije rodila troje dece kao što se govori i da njen pokojni suprug nikada nije postojao".

Priče o tome da je Brižit Makron navodno rođena kao muškarac izneo je 2021. list "Faits et Documents" nakon što je Emanuel Makron izabran za predsednika Francuske. A prošlog meseca je ćerka Brižit u intervjuu Paris Match pričala o toj temi. Ona je imala samo 10 godina kada je saznala da je njena mama učiteljica bila u vezi s učenikom koji je 25 godina mlađi od nje.

- Zabrinula sam se za stanje u društvu kada sam čula šta kruži društvenim mrežama, da je moja majka bila muškarac - rekla je.

Nataša Rej je u intervjuu za Le Nouvel Obs rekla da neće moći da bude na ročištu u junu, jer boluje od raka. Njen advokat je potvrdio da će na dan suđenja potražiti novu lekarsku potvrdu.

U intervjuu iz 2021. iznela je kontroverzne navode, a ime Žan Mišel Tronje je zapravo ime brata Brižit Makron, piše Daily mail. Prva dama Francuske se pre braka sa Makronom prezivala Tronje.

Taj video trajao je četiri sata, i imao je 470.000 pregleda pre nego što je obrisan sa Jutjuba. Le Figaro je 2021. objavio da prva dama Francuske planira da tuži one koje su pokrenuli teorije zavere o njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading