OTAC POKUŠAO DA UBIJE ĆERKU (1) DA BI SE OSVETIO BIVŠOJ! Sa svojom devojkom ubrizgao devojčici tečnu živu

Autor:

Svet

10.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ubrizgavanja žive, devojčica dobila infekciju.

OTAC POKUŠAO DA UBIJE ĆERKU (1) DA BI SE OSVETIO BIVŠOJ! Sa svojom devojkom ubrizgao devojčici tečnu živu

Foto: pixabay.com

Muškarac iz malog grada Špringe kod Hanovera osuđen je na 13 godina zatvora zbog pokušaja ubistva svoje jednogodišnje ćerke, dok je njegova devojka osuđena na 12 godina zatvora zbog učešća u zločinu.

Nemačka novinska agencija DPA izvestila je da je muškarac želeo da se osveti majci deteta, koja ga je napustila neposredno nakon rođenja devojčice.

Prema optužnici, otac i njegova nova devojka znali su da otrov neće direktno dovesti do smrti i želeli su da nanesu posebno teške bolove devojčici. Nakon ubrizgavanja žive, devojčica je dobila tešku infekciju u stopalu i osip po celom telu. Živa u njenom telu otkrivena je slučajno tokom treće operacije povezane s trovanjem.

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Kako je javila DPA, otac i njegova 34-godišnja devojka u početku su negirali optužbu pred sudom u Hanoveru, ali neposredno pre kraja suđenja par je priznao da su zajedno ubrizgali živu u levo stopalo i desni članak devojčice prošlog jula. Nije jasno odakle su nabavili tečnu živu.

Optuženi mogu uložiti žalbu na presudu. Imena optuženih i žrtve nisu objavljena, u skladu s nemačkom politikom privatnosti.


Ovaj slučaj pokušaja ubistva malene devojčice izazvao je šok i gnev u Nemačkoj, ističući potrebu za zaštitom najranjivijih članova društva i pružanjem adekvatne podrške žrtvama nasilja.

Nasilje u porodici je ozbiljan problem koji se dešava širom sveta. Ono može uzeti različite oblike, uključujući fizičko, emocionalno, seksualno, ekonomsko i verbalno nasilje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lenka

10.04.2024 20:48

A ko ce da odgovara sto nasoj deci ubrizgavaju tecnu zivu kroz vakcine?