"NE ZNAM KAD ĆE MI SINA SAHRANITI, JA PARA NEMAM..." Majka braće Dragijević osumnjičenih da su UBILI DANKU: Komšije sa mnom više i ne pričaju...

Autor:

Hronika

10.04.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je i danas bila ispred kuće Dragijevića, u kojoj boravi majka Svetlana, u selu Zlot, odakle je prikupljala još dokaza o teškom ubistvu devojčice koje je uznemirilo i šokiralo Srbiju.

"NE ZNAM KAD ĆE MI SINA SAHRANITI, JA PARA NEMAM..." Majka braće Dragijević osumnjičenih da su UBILI DANKU: Komšije sa mnom više i ne pričaju...

Foto: ST/Dragan Kadić

Sahrana preminulog Dalibora Dragijevića trebalo bi da se održi sutra, međutim u razgovoru za Kurir, njegova majka i majka uhapšenog Dejana i supruga Radoslava, otkrila je detalje šta se trenutno zbiva u njenom domu.

- Nema meni ko da pomogne, niti znam kad će mi sina sahraniti, niti hoće li Dejana i Radeta dovesti sutra. Ja nemam pare, a nema ko da mi pomogne, čekam policiju da me obaveste - rekla je Svetlana.

Ona je potom dodala i sledeće:

- Komšije sa mnom i ne pričaju mnogo u poslednje vreme, ne mogu da očekujem da će mi neko pomoći od njih, a ja sam bolesna, dan ne prođe da Hitna ne dolazi na vrata, a policija mi ne dozvoljava da izlazim, ovde su mi raskopali sve po dvorištu i ostavili, sad pretražuju i ostalo.

Podsetimo, mlađi od dva brata - Dalibor (41) preminuo je u noći između subote i nedelje, oko tri časa ujutru, u prostorijama PU Bor gde je bio zadržan zbog pomaganja starijem bratu, prvoosumnjičenom za ubistvo, da sakrije telo male Danke Ilić (2), koju je po sopstvenom priznanju ubio.

Policija je i danas bila ispred kuće Dragijevića, u kojoj boravi majka Svetlana, u selu Zlot, odakle je prikupljala još dokaza o teškom ubistvu devojčice koje je uznemirilo i šokiralo Srbiju.

Podsetimo, danas je sedmi dan od hapšenja osumnjičenih za surovo ubistvo Danke Ilić, a njeno telo još uvek nije pronađeno. Na licu mesta svom snagom rade pripadnici Uprave kriminalističke policije Beograda i Bora.

Policajci i vatrogasci stigli su u utorak u selo Zlot od kada pretražuju okolinu kuće osumnjičenog, dok pripadnici Sektora za vanredne situacije pregledaju imanja, ali i potok koji je u blizini.

Prethodnih dana policija, zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja pretraživala je Lazarev kanjon, a pregledana je i jama iznad kanjona doboka 70 metara.

Inače, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta, a 4. aprila je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio da je ubijena i da su uhapšena dvojica osumnjičenih.

Ubrzo je isplivalo o kome se tačno radi i da iza monstruoznog ubistva stoje radnici JKP "Vodovod", Srđan Janković I Dejan Dragijević. Takođe, nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, Dejan je priznao da je imao pomagače u tome da telo premesti sa deponije gde su prvobitno sakrili. Uhapšeni su potom otac i brat Dragijevića, zbog sumnje da su pomogli da se telo premesti na za sada nepoznatu lokaciju. Međutim, došlo je do otežavajuće okolnosti u rešavanju ove misterije kada je brat osumnjičenog za ubistvo preminuo u Policijskoj upravi u Boru u nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Ljubica

10.04.2024 22:12

Ma šta ti fali babo,čekaj da se nađe telo deteta koje je tvoj sin ubioe,pa neka se sahrani i nađe mir,pa onda tvoga sina koji je pomogač,a trebalo bi i sve vas sahraniti,monstrumi jedni!!!

Kazu mjestani

11.04.2024 15:15

@Ljubica - prava se istina ne nazire Uzas svi skupa majka deteta pa svi osumnjiceni redom