UMRO MUŠKARAC KOJI JE IZ TRŽNOG CENTRA PUCAO NA POLICIJU: Uleteo sa vozilom u salon i planirao da ih sve pobije

Autor:

Svet

07.04.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparol policije rekao je da je muškarac prebačen u lokalnu bolnicu

UMRO MUŠKARAC KOJI JE IZ TRŽNOG CENTRA PUCAO NA POLICIJU: Uleteo sa vozilom u salon i planirao da ih sve pobije

Foto: youtube.com/Dailymail

Muškarac koji se zabarikadirao u tržnom centru i pucao na policiju u centralnom delu američke savezne države Arkanzas, je preminuo, saopštila je policija.

Policija je objavila na Fejsbuku da su policajci reagovali na prijavu da je muškarac uleteo vozilom u salon za masažu u tržnom centru Livajs krosing, preneo je AP.

Taktički policijski tim SWAT pronašao je naoružanog muškarca koji se zabarikadirao u jednoj prostoriji.

Dok su policajci razgovarali sa čovekom, on je pucao na njih. Policajci su uzvratili vatru i pogodili ga. Nijedan policajac nije povređen.

Portparol konvojske policije Šad Foli rekao je da je muškarac prebačen u lokalnu bolnicu.

Policija je kasnije saopštila da je on preminuo. Gradić Konvej u kojem se dogodila pucnjava nalazi se oko 53 kilometara severno od glavnog grada savezne američke države Arkanzas, Lilt Roka.

Grad Njujork je pristao da plati 17,5 miliona dolara odštete u slučaju grupne tužbe koju su vodile dve muslimanke koje navode da su njihova verska prava povređena kada ih je policija primorala da skinu hidžab zbog slikanja nakon što su uhapšene.

Preliminarno finansijsko poravnanje, koje tek treba da odobri sudija okružnog suda, podneto je u petak u saveznom sudu na Menhetnu i više od 3.600 osoba ima pravo na isplate prema sporazumu, preneo je Foks njuz.

Džamila Klark i Arva Aziz, prvobitno su podnele tužbu 2018. godine nakon što su uhapšene zbog kršenja sudskog naloga koje su nazvale lažnim.

Obe su uhapšene prošle godine na Menhetnu, odnosno u Bruklinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading