DVOJE MRTVIH, SEDMORO RANJENO U PUCNJAVI U KAFIĆU: Horor za šankom, krv se prolila na nekoliko stolova

Autor:

Svet

06.04.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do pucnjave je došlo kada je jedna mušterija potegla oružje i ubila pripadnika obezbeđenja

DVOJE MRTVIH, SEDMORO RANJENO U PUCNJAVI U KAFIĆU:  Horor za šankom, krv se prolila na nekoliko stolova

Foto: pixabay.com

Dve osobe su ubijene danas, a sedmoro je ranjeno, uključujući i policajca, tokom pucnjave u martini baru u mestu Doral, u američkoj saveznoj državi Floridi, saopštila je lokalna policija.

Do pucnjave je došlo kada je jedna mušterija potegla oružje i ubila pripadnika obezbeđenja, preneo je Rojters.

Preostalih šest osoba koje su pogođene iz vatrenog oružja bili su slučajni prolaznici, dok je policajac ranjen u nogu.

Amerika je inače, danas preokupirana potragom za osumnjičenim licem za podmetanje požara u kancelarije američkog senatora iz države Vermont i nekadašnjeg kandidata na predsedničkim izborima Bernija Sandersa u gradu Berlingtonu, saopštila je danas lokalna policija.

Požar je prijavljen u petak u 10.45 po lokalnom vremenu u predvorju između lifta i ulaznih vrata u Sandersovu kancelariju koja se nalazi na trećem spratu u ulici Čerč, saopštile su lokalne vlasti, prenosi Ej-Bi-Si Njuz.

Navodi se da je muškarac ušao u predvorje i "zapaljivim sredstvom naprskao" vrata senatorove kancelarije, upalio vatru i potom pobegao, saopštila je policijska uprava Berlingtona.

"Požar je zahvatio vrata i deo predvorja, otežavajući zaposlenima da napuste prostorije zbog čega su im bili ugroženi životi", navodi se u saopštenju policijske uprave Berlington.

Automatski protivpožarni sistem je u velikoj meri ugasio vatru koja je izazvala "umerenu" štetu na vratima senatorove kancelarije, saopštila je policija i potvrdila da nema povređenih, kao i da Berni Sanders nije bio prisutan u prostorijama u trenutku požara.

Motiv za podmetanje požara za sada nije poznat, saopštila je policija i potvrdila da je u toku istraga kojom rukovode državna policija Vermonta i policijska uprava Berlingtona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading