JEDNOM ZASMETALA GLASNA MUZIKA, DRUGI SE POSVAĐALI PA USLEDILI POKOLJI! Dve osobe ubijene, tri povređene u odvojenim pucnjavama na proslavama rođendana!

Autor:

Svet

31.03.2024

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je treća pucnjava na rođendanima od početka marta u Americi.

JEDNOM ZASMETALA GLASNA MUZIKA, DRUGI SE POSVAĐALI PA USLEDILI POKOLJI! Dve osobe ubijene, tri povređene u odvojenim pucnjavama  na proslavama rođendana!

Foto: Tanjug/AP

Dve osobe su ubijene, a tri su povređene danas u pucnjavama na dve odvojene rođendanske proslave u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, saopštili su lokalni zvaničnici.

Prva pucnjava izbila je na proslavi, kojoj je prisustvovalo oko 50 ljudi, nakon svađe okupljenih, prenosi AP.

Dva muškarca, 22-godišnjak i 30-godišnjak prevezeni su u lokalnu bolnicu gde su proglašeni mrtvima. Druga pucnjava dogodila se u stambenoj zgradi u Hjustonu kada je muškarac, koji se nekoliko puta žalio na glasnu muziku, upao na zabavu i upucao tri osobe.

Dva muškarca i žena prebačeni su u lokalnu bolnicu i nalaze se u stabilnoom stanju. Policija zasad nije uhapsila osumnjičene ni u jednom, ni u drugom incidentu.

Podsećamo, ovo je treća pucnjava na rođendanima od početka marta u Americi.

Najmanje četiri osobe ubijene su, a tri su ranjene u pucnjavi na rođendanskoj zabavi u Kaliforniji 2. marta.

Do pucnjave je dšlo u King Sitiju na rođendanu, a policija je potvrdila da su četiri osobe mrtve, dok je troje prevezeno u bolnicu zbog rana od vatrenog oružja.

Kako javlja Reuters, trojica muškaraca proglašena su mrtvima na licu mesta, dok je jedna žena prevezena u bolnicu gde je kasnije podlegla povredama.

Šef policije Džim Hant rekao je da su trojica napadača u crnoj odeći i sa maskama izašla iz vozila i pucala u ljude u dvorištu ispred kuće i onda pobegla.

Policija je rekla da traga za sivim vozilom marke Kia. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading