UŠLI KROZ KROV KUĆE I MIRNO OTVORILI SEF: Lopovi ukrali 27,6 MILIONA EVRA! Nacija u šoku, evo kako su izbegli da im se UPALI ALARM

Autor:

Svet

04.04.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje nije jasno kako su lopovi izbegli da uključe alarm u ovom objektu

UŠLI KROZ KROV KUĆE I MIRNO OTVORILI SEF: Lopovi ukrali 27,6 MILIONA EVRA! Nacija u šoku, evo kako su izbegli da im se UPALI ALARM

Foto: shutterstock

Oko 30 miliona dolara ukradeno je iz objekta za skladištenje novca u jednoj od najvećih pljački u istoriji Los Anđelesa.

Lopovi su obili krov objekta kroz koji su ušli u nedelju uveče, a pljačka je otkrivena dan kasnije kad je sef otvoren, prenosi Skaj njuz.

I dalje nije jasno kako su lopovi izbegli da uključe alarm u ovom objektu u kojem se, kako je navela komandirka policije Elejn Morales, čuva novac lokalnih preduzeća doline San Fernando.

Federalni istražni biro (FBI) učestvovaće u istrazi sa policijom, a pretpostavlja se da je veče Uskrsa izabrano kako bi se izbegla pažnja iz okolnih preduzeća.

Samim tim, bilo je, kako se spekuliše, dovoljno vremena za lopove da na miru osujete paljenje alarma po objektu.

Lopova ovakvog tipa ima i u regionu.

Kradljivci stari 46 i 18 godina uhapšeni u Senju i trenutno su u gospićkom zatvoru, a sumnjiče se za tri provalničke krađe. Znali su u kojim se kućama drži oružje, pa su u skladu s tim i krenuli u lopovske akcije.

Istražni sudija Županijskog suda u Karlovcu odredio im je jednomesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Gospićko tužilaštvo ih je ispitalo, jer postoji osnovana sumnja da su odradili dve teške krađe provaljivanjem, a stariji se suočio i sa prijavom za nedozvoljeno držanje oružja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading