KARTE OD 100 FUNTI RASPRODATE U ROKU OD 24 SATA! Kralj Čarls otvara vrata svog doma za posetioce!

Autor:

Svet

06.04.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo leto će biti prvi put da javnost ima pristup istočnom krilu Bakingemske palate, uključujući i čuveni centralni balkon gde članovi kraljevske porodice okupljaju za javne nastupe.

KARTE OD 100 FUNTI RASPRODATE U ROKU OD 24 SATA! Kralj Čarls otvara vrata svog doma za posetioce!

Foto: Tanjug/AP

Ovog leta, kralj Čarls će otvoriti vrata Balmoral Castle posetiocima, a prema medijskim izveštajima, sve karte po ceni od 100 funti su rasprodate u roku od 24 sata. Posete će biti dozvoljene od 4. jula do 11. avgusta, i prvi put u istoriji, delovi kraljevskog boravišta koji nikada ranije nisu bili otvoreni za javnost biće dostupni posetiocima, kako je izvestio CNN.

Smestivši se na obalama reke Di u Nacionalnom parku Cairngorms, Balmoral Estate je škotsko prebivalište od 1852. godine, kada ga je princ Albert kupio za svoju suprugu, kraljicu Viktoriju.


Ovo leto će biti prvi put da javnost ima pristup istočnom krilu Bakingemske palate, uključujući i čuveni centralni balkon gde članovi kraljevske porodice okupljaju za javne nastupe. Dok su druga kraljevska imanja poput Vindzora, Sandringhama, Holyroodhousea i Hajgrova prethodno bila otvorena za javnost za različite događaje, ovo je izuzetna i neviđena prilika za posetioce da istraže privatne prostore ovih ikoničnih istorijskih obeležja.

Balmoral Castle nosi značajnu istorijsku važnost kao škotski dom kraljevske porodice, a prilika da istražite prethodno ograničena područja je retka i uzbudljiva perspektiva.

Bogata istorija imanja, koja datira od njegovog sticanja od strane princa Alberta, dodaje privlačnost ovoj jedinstvenoj prilici za javnost da zakorači u ekskluzivni svet britanske monarhije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading