KRALJEVSKA PORODICA U PROBLEMIMA DO GUŠE Nije bolest jedina MUKA koja ih pritiska!

Autor:

Svet

02.04.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznavaoci prilika kraljevske porodice ističu da je pritisak na kraljevsku porodicu nesumnjivo veliki.

KRALJEVSKA PORODICA U PROBLEMIMA DO GUŠE Nije bolest jedina MUKA koja ih pritiska!

Foto: Profimedia

Kralj Čarls, koji se bori sa karcinomom, nedavno se pojavio na javnom događaju. Ovaj 75-godišnji monarh prisustvovao je nedeljnoj misi na Uskrs u dvorcu Vindsor, ali bez svog sina Vilijama, supruge Kejt i njihove dece. Ova pojava je stavila u prvi plan koliko je monarhija u ovom trenutku iscrpljena i proređena.

Čarls je želeo manju monarhiju

Erin Hil, urednica časopisa "People", istakla je da je kralj Čarls želeo manju monarhiju kada je preuzeo krunu, ali da nikada nije mogao ni da pomisli da će se tako smanjiti. Njegova vizija monarhije, koja je optuživana da je prevelika i čiji daleki rođaci žive na račun novca poreskih obveznika, bila je da to bude manja institucija.

Pritisci na kraljevsku porodicu

Poznavaoci prilika kraljevske porodice ističu da je pritisak na kraljevsku porodicu nesumnjivo veliki. Mnogi od preostalih članova kraljevske porodice su u poznim godinama, a princeza Ana, koja se i dalje aktivno angažuje, uskoro će napuniti 74 godine. S druge strane, Kejt i Vilijam su pod posebnim prismotrom, s obzirom na to da se smatra da njihova popularnost ima ključnu ulogu u budućnosti monarhije.

Izazovi


Kraljevska porodica se suočava sa brojnim izazovima, od zdravstvenih problema do pritiska javnosti i očekivanja koja se stavljaju na mlade članove porodice. Uprkos tome, kralj Čarls je odlučan da nastavi sa obavljanjem svojih dužnosti i da se pridržava svoje vizije manje monarhije. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati u godinama koje dolaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading