KRALJU ČARLSU OSTALO DVE GODINE ŽIVOTA? Plan njegove sahrane SPREMAN!

Autor:

Svet

30.03.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je ovo prilično uobičajena stvar među britanskim plemićima, ekspeditivnost je neophodna u Čarlsovom slučaju, s obzirom na njegovu dijagnozu.

KRALJU ČARLSU OSTALO DVE GODINE ŽIVOTA? Plan njegove sahrane SPREMAN!

Foto: Tanjug/AP

Kralj Čarls, iako nije ni dve godine aktuelni kralj Velike Britanije, već ima spreman plan svoje sahrane.

Plan sahrane monarha je obavezan i poznat je pod imenom Menai most. Iako je ovo prilično uobičajena stvar među britanskim plemićima, ekspeditivnost je neophodna u Čarlsovom slučaju, s obzirom na njegovu dijagnozu.


Čarlsova pogrebna povorka i briga za njegovo zdravstveno stanje

Čarlsova pogrebna povorka će izgledati slično kao i kraljice Elizabete II, a planovi su pravovremeni. Kraljevo telo će biti premešteno u Vestminstersku palatu, a sahrana će se obaviti nakon devet dana. Prema navodima izvora za InTouch, ubrzano planiranje nije čudno s obzirom na to da je Čarls mnogo bolesniji nego što se misli, te da su mu navodno ostale još dve godine života. Situacija je očajna, kako navode izvori, jer je Čarls veoma slab i rak ga "jede živog".

Briga za budućnost monarhije: uloga princeze Ane i pitanje nasleđivanja prestola

Kralj se sve više oslanja na princezu Anu kada su neke dužnosti u pitanju, a postoji zabrinutost da li je princ Vilijam spreman da preuzme presto s obzirom na zdravstvene izazove kako kralja Čarlsa, tako i princeze od Velsa, Kejt Midlton, koja se takođe bori sa karcinomom. Ova situacija postavlja pitanje stabilnosti i budućnosti britanske monarhije.

Kako se situacija dalje bude razvijala, kraljevska porodica će morati da se nosi sa izazovima vezanim za zdravstveno stanje kralja Čarlsa i pitanjem nasleđivanja prestola, dok će javnost sa nestrpljenjem pratiti svaki korak kraljevske porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading