"MALA DANKA JE UBIJENA!": Vodeći svetski mediji pod oznakom "HITNO" javljaju o tragediji u Srbiji

Autor:

Svet

04.04.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvogodišnja Danka Ilić koja je nestala u dvorištu kuće kod Bora 26. marta ujedinila je ceo region, pa su tako mediji iz okruženja s pažnjom pratili i prenosili vesti o tome kako teče slučaj pronalaženja devojčice

"MALA DANKA JE UBIJENA!": Vodeći svetski mediji pod oznakom "HITNO" javljaju o tragediji u Srbiji

Foto: blick.ch printscreen

danka ilić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, objavio je tragične vesti da je dvogodišnja Danka Ilić iz Bora ubijena, te da su posle zločina uhapšena dva lica.

"Imamo loše vesti za Danku... Policija je uhapsila dva lica koja su, ako dobro razumem koja su izvršila ubistvo male Danke. Kako shvatam priznali su delo, kakvi su to monstrumi", rekao je predsednik, te dodao da će oni odvesti policiju do mesta gde su bacili telo.

Dvogodišnja Danka Ilić koja je nestala u dvorištu kuće kod Bora 26. marta ujedinila je ceo region, pa su tako mediji iz okruženja s pažnjom pratili i prenosili vesti o tome kako teče slučaj pronalaženja devojčice.

Pored medija iz regiona i vodeći svetski mediji pisali su danima o Danki Ilić, pa stoga i ne čudi što su danas pod oznakom "hitno" javili da je potraga za devojčicom okončana s najlošijim vestima.

"Mala Danka je ubijena", napisao je u naslovu švajcarski Blik pišući potom o tome da je pažnja policije i vlade Srbije bila usmerena prethodnih dana ka Beču gde je devojčica navodno viđena.

Nemački Bild javlja da je tragično okončana potraga za Dankom Ilić, dok je bečki Standard pomirljivo konstatovao u tekstu da su se crne slutnje obistinile kao i da prestonica Austrije ipak nema veze sa slučajem.

I ostali mediji poput Reutersa, BBC-ja i Guardiana izašli su sa vešću da je Danka Ilić ubijena.

Hrvatski Indeks izašao je sa naslovom: "Vučić: Dvojica su priznala ubistvo male Danke", navodeći potom u posebnom tekstu da se radi o radnicima Vodovoda koji su, kako se saznaje, bili u alkoholisanom stanju kada su Danku Ilić udarili kolima a potom i ugušili, posle čega su njeno telo bacili na deponiju.

"Dankin DNK na službenom autu otkrio detalje zločina", naslov je portala 24sata.hr. Kolege iz Zagreba potom pišu kao i portal Indeks da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio taj koji je javnosti saopštio da je tragično okončana potraga.

Pod oznakom "najnovija vest" i drugi portali iz regiona poput Večernjeg, Jutarnjeg, Dnevnog Avaza, Dela i Klix-a, objavili su da je oko slučaja Danke Ilić sada "sve gotovo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading