"SA KAKVIM MONSTRUMIMA IMAMO POSLA..." Vučić saopštio vesti od kojih je CELA SRBIJA STREPELA: Ubijena DANKA ILIĆ (2)

Autor:

Hronika

04.04.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je otkrio da su počinioci zajedno sa policijom na putu ka mestu zločina.

"SA KAKVIM MONSTRUMIMA IMAMO POSLA..." Vučić saopštio vesti od kojih je CELA SRBIJA STREPELA: Ubijena DANKA ILIĆ (2)

Foto: Tanjug printscreen

Predsednik Srbije Aeksandar Vučić, objavio je tragične vesti da je Danka Ilić ubijena, a da su za to delo uhapšena dva lica.

- Imamo loše vesti za Danku... Policija je uhapsila dva lica koja su, ako dobro razumem koja su izvršila ubistvo male Danke. Kako shvatam priznali su delo ubice, kakvi su to monstrumi - rekao je predsednik, te dodao da vode do mesta gde su bacili telo.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić iz Bora nestala je pre tačno deset dana, 26. marta i dod anas se nije znala sudbina deteta.

Pretražen je teren oko Banjskog polja gde je devojčica nestala, ali su proveravani i snimci koji su nastali u Beču. 

Oglašavanje austrijske policije

Austrijska policija rano jutros se za Republiku oglasila se novim saopštenjem o Danki Ilić (2) i snimku dve žene Rumunke, koje su dovedene u vezu s nestankom devojčice s obzirom da je s njima snimljeno dete koje fizički podseća na malu Danku.

Naime, austrijska policija isključila je bilo kakvu povezanost Rumunki sa snimka sa Dankom Ilić.

- Srpski državljanin koji živi u Beču prijavio je srpskim vlastima da je na tramvajskoj stanici Šotenring primetio malo dete u pratnji dve odrasle žene.

Кonstatujući sličnost između devojčice i dvogodišnjeg deteta nestalog u Srbiji, on je napravio video snimak troje ljudi i podelio ga sa srpskim vlastima. Pošto su rođaci nakon pregleda slika izjavili da se najverovatnije radi o nestaloj devojčici, fotografije je objavila Uprava bečke državne policije 3. aprila 2024. godine po nalogu bečkog javnog tužilaštva, navodi se u saopštenju austrijske policije.

- Sada je razjašnjen identitet osoba sa slika i sa njima je uspostavljen kontakt. Na osnovu istrage i pratećih činjenica, veza između osoba prikazanih na objavljenim fotografijama i nestale devojčice iz Bora može se jasno i bez ikakve sumnje isključiti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading