ANĐELE MOJ, KAKO ĆU BEZ TEBE! Deda UBIJENE Danke Ilić ZAKUKAO ispred policijske stanice, od tužnog prizora srce će vam prepući!

Autor:

Hronika

04.04.2024

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nažalost, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završena je tragično

ANĐELE MOJ, KAKO ĆU BEZ TEBE! Deda UBIJENE Danke Ilić ZAKUKAO ispred policijske stanice, od tužnog prizora srce će vam prepući!

Foto: Republika.rs, facebook

Policija je danas uhapsila dve osobe radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot zbog ubistva male Danke Ilić (2).

Republika

Foto: instagram

 

Roditelji tragično stradale devojčice pristigli su u policijsku stanicu Bor. Prvi je došao otac, koji je u neverici stalno gledao belo ispred sebe, užasnut saznanjem koje je jutros saopšteno.

Nesretni čovek je bio u pratnji još jednog lica, a kako se vidi oni su bili u radnim odelima.

Nekoliko minuta kasnije pristigao je i deda male Danke koji nije mogao da dođe k sebi od šoka, užasnut strašnim vestima.

Kako saznajemo čovek je od šoka zapevao ispred stanice "Anđele mij, kako ću bez tebe", kukako je mučni čovek.

Nažalost, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završena je tragično. Najgori strahovi porodice i javnosti su se obistinili, a jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile devojčicu, a zatim njeno telo bacile na divlju deponiju uz "Starobanjski put" kod Bora, saznaje Republika.

Vest je potvrdio danas na vanrednoj sednici Saveta bezbednosti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Imamo loše vesti za Danku... Policija je uhapsila dva lica koja su, ako dobro razumem koja su izvršila ubistvo male Danke. Kako shvatam priznali su delo ubice - rekao je predsednik, te dodao da vode do mesta gde su bacili telo.

Ovo su osumnjičeni

Prema informacijama  kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

- S.J. je osumnjičeni da je službenim vozilom "fiat panda" u ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D.D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na "Starobanjskom putu" kod Bora gdje su telo izbacili sa desne strane puta - kaže izvor blizak istrazi.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, a D.D. pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

-  S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na kolovozu usljed čega je prednjim desnim dijelom vozila udario u djevojčicu i usmrtio je - navodi izvor iz istrage.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading