ŽESTOKA SVAĐA DVA MINISTRA: Čim premijer nije bio kraj njih, pale teške reči i PSOVKE

Autor:

Svet

01.04.2024

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći problem u priči je nešto za šta ceo svet više nema razumevanja

ŽESTOKA SVAĐA DVA MINISTRA: Čim premijer nije bio kraj njih, pale teške reči i PSOVKE

Foto: Tanjug/AP

Izraelski ministar za nacionalnu sigurnost Itamar Ben Gvir optužio je danas izraelskog ministra odbrane Joava Galanta da nepotrebno ugrožava živote vojnika u Gazi i zatražio je od izraelskog premijera Benjamina Netanijahua da zbog toga pokrene istragu protiv Galanta.

Ben Gvir je u pismu Netanijahuu naveo da su mu roditelji izraelskih vojnika rekli da su njihova deca bila primorana da izvode specifične operacije u Pojasu Gaze da bi se umanjila šteta na infrastrukturi koju je izgradio Katar u palestinskoj enklavi, što je, kako je istakao, povećalo rizik za vojnike, preneo je Tajms of Izrael.

Ben Gvir u pismu takođe navodi da vojnici u Pojasu Gaze imaju zadatak da poraze Hamas i oslobode taoce, a ne da se, kako je rekao, dodvoravaju međunarodnim medijima.

Inače, izraelski premijer Benjamin Netanijahu sutra će biti otpušten iz bolnice nakon uspešne operacije kile, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Dodaje se da se Netanijahu oseća dovoljno dobro da može da nastavi da održava sastanke i konsultacije iz bolnice, prenosi Tajms of Izrael. Izraelski premijer se jutros probudio iz anestezije nakon operacije kile, koja je protekla po planu, naveo je direktor hirurgije u bolnici Alon Pikarski.

Netanijahuu je kila otkrivena tokom rutinskog pregleda u subotu uveče. Ministar pravde i Netanijahuov zamenik Jariv Levin bio je vršilac dužnosti premijera dok je Netanijahu bio na operaciji.

Netanijahu je u julu prošle godine imao operaciju na srcu, kada mu je ugrađen pejsmejker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading