TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA AUTO-PUTU: Prevrnuo se autobus, najmanje petoro mrtvih

Autor:

Svet

27.03.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auto-put je zatvoren u oba smera, a na mestu nesreće nalaze se policija i istražitelji.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA AUTO-PUTU: Prevrnuo se autobus, najmanje petoro mrtvih

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć

Na auto-putu A9 u blizini nemačkog grada Lajpciga prevrnuo se autobus, a tom prilikom poginulo je najmanje pet osoba, a drugi putnici su teže povređeni.

- U nesreći je poginulo pet osoba - potvrdio je za nemački BILD portparol policije, Olaf Hope, dok identitet žrtava nije otkriven.

Auto-put je zatvoren u oba smera, a na mestu nesreće nalaze se policija i istražitelji, kao i ekipe Hitne pomoći. Spasioci su saopštili da iznad mesta nesreće dežura pet helikoptera.

Vozilo kompanije "Fliksbus" bio je na putu za Minhen između mesta Videmar i Škrojdicer Krojs, kada je oko 9.45 časova izenada skrenuo s puta i prevrnuo se, a uzrok nesreće još nije poznat.

Ovo nije prva nesreća "Fliksbusa" na na ovoj deonici auto-puta. U maju 2019. slična nesreća dogodila se samo oko 15 kilometara južnije na A9. Jedna žena je tada poginula, a više od 70 je povređeno, od kojih neke teže, navodi BILD.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading