NOŽEVIMA KLALI RANJENE I PUCALI IZ BLIZINE! ISLAMSKA DRŽAVA OBJAVILA SNIMAK NAPADA U MOSKVI: Ovako je izgledao horor iz prvog lica! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

24.03.2024

06:36 >> 06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno je napomenuti da su lica napadača bila zamućena na originalnom snimku, a video materijal koji je objavljen bio je skraćen i nije prikazivao najkrvavije momente napada.

NOŽEVIMA KLALI RANJENE I PUCALI IZ BLIZINE! ISLAMSKA DRŽAVA OBJAVILA SNIMAK NAPADA U MOSKVI: Ovako je izgledao horor iz prvog lica! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Telegram /Intel Slava Z/BAZA, Shutterstock, Tanjug/AP

Islamska država je objavila snimak koji prikazuje iz prvog lica teroristički napad i pokolj u hali Krokus u Moskvi. Na snimku, koji traje minut i po, vidimo teroriste koji iz automatskog oružja otvaraju vatru po civilima.

 

 

U jednom trenutku, prikazan je džihadista koji više puta nožem prelazi preko grla ranjenog civila, koji leži na zemlji. Važno je napomenuti da su lica napadača bila zamućena na originalnom snimku, a video materijal koji je objavljen bio je skraćen i nije prikazivao najkrvavije momente napada.

Reakcija i istraga

FSB je izvestio da je do pucnjave i požara došlo pre koncerta u hali Krokus u Krasnogorsku kod Moskve. Prema poslednjim podacima ruskog istražnog komiteta, ubijeno je 133 osobe. Dopisnik RIA Novosti, koji je prisustvovao incidentu, javio je da su najmanje tri muškarca u maskirnim uniformama i bez maski upala u hol, pucali u ljude i bacali zapaljive bombe. Prema centralnom obaveštajnom centru FSB, oružje koje su teroristi koristili bilo je unapred pripremljeno na skrivenoj lokaciji. Nakon terorističkog napada, teroristi su pokušali da pobegnu automobilom. Prema Centralnom operativnom centru FSB, u akciji specijalnih službi i policajaca, privedeno je 11 osoba, uključujući četvoricu terorista koji su bili direktno umešani u teroristički napad.

Šokantni detalji

Snimak terorističkog napada u hali Krokus izazvao je šok i zgražavanje širom sveta. Prikazani prizori izazvali su oštru osudu i izazvali strah među ljudima. Napad je izvršen na masovnom okupljanju, što dodatno pojačava strah i nepoverenje. Činjenica da su teroristi koristili unapred pripremljeno oružje na skrivenoj lokaciji upućuje na visok stepen planiranja i organizacije napada.

Reakcija vlasti

Vlasti su odmah reagovale na teroristički napad, a akcija specijalnih službi i policajaca rezultirala je hapšenjem 11 osoba, uključujući četvoricu terorista direktno umešanih u napad. Ova brza i efikasna reakcija pokazuje odlučnost vlasti da se obračuna sa terorizmom i osigura bezbednost građana.

U zaključku, teroristički napad u hali Krokus u Moskvi je izazvao veliku tugu i strah među ljudima širom sveta. Reakcija vlasti i hapšenje osumnjičenih terorista predstavljaju korak ka pravdi i sigurnosti za građane. Ovaj tragičan događaj ističe potrebu za međunarodnim angažmanom u borbi protiv terorizma i zaštiti nevinih života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading