DETE I ŽENA ZADOBILI RANE OD GELERA, KRIMOM ODJEKUJU EKSPLOZIJE! Jezivi udari, više lokacija u plamenu! (VIDEO)

Autor:

Svet

23.03.2024

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Krimu se prvo čulo desetak eksplozija, a nakon nekog vremena još četiri.

DETE I ŽENA ZADOBILI RANE OD GELERA, KRIMOM ODJEKUJU EKSPLOZIJE! Jezivi udari, više lokacija u plamenu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Telegram

Uzbuna za vazdušni napad proglašena je u gradu u subotu u 22:44 po moskovskom vremenu.

Istovremeno, guverner je izvestio o masovnom neprijateljskom napadu na grad, preliminarno je oboreno više od 10 projektila. Geleri su pali u raznim delovima grada, a oštećena je i infrastruktura. Istovremeno, u rejonu Rudneve ulice, raketa je pogodila poslovnu zgradu, stepen oštećenja se razjašnjava, prenose ruski mediji.

Prijavljene su i rane od gelera deteta i žene.

Podsetimo, načelnik Glavne obaveštajne uprave Ministarstva odbrane Ukrajine, Kiril Budanov, objavio je da se pripremaju ozbiljne operacije na Krimu.

Ovo su (ukrajinske operacije na Crnom moru i Krimu) pripremne mere za ozbiljnu operaciju na Krimu. To je provera ispravnosti naših izjava o načinima prilaska i odlaska odatle - rekao je Budanov.

Budanov je krajem februara u video-poruci obećao Rusiji nova "iznenađenja" na Krimu i istakao da ne preporučuje civilnom stanovništvu da koristi Krimski most.

Komentarišući izjavu Budanova, zamenik predsedavajućeg Odbora za međunarodne poslove Saveta Federacije, Vladimir Džabarov, rekao je da ona predstavlja ili samoreklamu ili blef.

- Ili je to želja da se promoviše ili je neki blef. Ali, ipak, ne gubimo budnost i spremni smo da pružimo otpor svakom neprijatelju - rekao je Džabarov.

Džabarov je dodao da ga Budanov iznenađuje svojim ponašanjem.

Za šefa specijalne službe on je veoma pričljiv. Obično su ti ljudi, šefovi specijalnih službi, veoma ćutljivi, a posebno što je malo verovatno da bi govorili o svojim planovima - objasnio je senator.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading