SRBIN PREŽIVEO HOROR U MOSKVI! Nema poginulih Srba među stradalima u terorističkom napadu

Autor:

Svet

23.03.2024

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre vesti nakon Sednice saveta bezbednosti .

SRBIN PREŽIVEO HOROR U MOSKVI! Nema poginulih Srba među stradalima u terorističkom napadu

Foto: Tanjug/AP

Vanredna sednica Saveta za nacionalnu bezbednost koju je zakazao predsednik Srbije Aleksandar Vučić bavila se brojnim aktuelnim temama, otkrio je u obraćanju posle sednice Ivica Dačić, koji je istakao da je jedan naš državljanin preživeo pakao zajedno sa ostalima koji su u petak uveče bili u dvorani u Moskvi.

- Pričalo se o bezbednosnoj situaciji na KiM, u regionu i najnovijim teškom zločinu, a to je teroristički akt u Moskvi. Nema neposrednih saznanja da Srbiji preti teroristički akt. Bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna. Potrebno je da se preduzmu sve mere opreza i preventivne radnje kako bi sprečili svaku mogućnost remećenja mira i opasnost za živote ljudi - kazao je Dačić.

Osim toga, nekadašnji ministar spoljnih poslova Srbije istakao je da je jedan naš državljanin bio na događaju u Moskvi na kom je došlo do napada. 

- Prema informacijama, do sada nije prijavljeno, od nadležnih službi, nismo dobili dodatno obaveštenje, ostajemo pri izjavi od sinoć, a to je da među građanima koji su nastradali nema naših državljana. Postoji informacija da je jedan naš državljanin bio prisutan na tom događaju, reč je o kulturnom događaju. Nema naših državljanja na spisku poginulih i povređenih. To ne znači da ne može doći do promene, imajući u vidu da je taj broj poginulih drastično povećan - rekao je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading