MAJKA MONSTRUM! Ostavila dete i otišla na odmor, JEDNOGODIŠNJA DEVOJČICA UMRLA OD GLADI: Na sudu tek usledio ŠOK!

Autor:

Svet

22.03.2024

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona se izjasnila krivom i na sudu se dogovorila o priznanju krivice sa tužiocima, a onda se požalila da joj je bio "potreban odmor radi očuvanja mentalnog zdravlja i tvrdila da su joj Bog i ćerka oprostili".

MAJKA MONSTRUM! Ostavila dete i otišla na odmor, JEDNOGODIŠNJA DEVOJČICA UMRLA OD GLADI: Na sudu tek usledio ŠOK!

Foto: Shutterstock

Kristel Kandalario (32) osuđena je na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovne slobode zbog teškog ubistva i zanemarivanja 16-mesečne devojčice koju je ostavila samu u stanu i otišla na odmor. Ona se izjasnila krivom i na sudu se dogovorila o priznanju krivice sa tužiocima, a onda se požalila da joj je bio "potreban odmor radi očuvanja mentalnog zdravlja i tvrdila da su joj Bog i ćerka oprostili".

Teška depresija i traženje oprosta

Kandalario je, iako je priznala odgovornost za smrt devojčice, istakla da je patila od duboke depresije koju niko nije mogao da shvati. Tvrdila je da su joj Bog i njena preminula ćerka oprostili, pokušavajući da objasni svoje postupke, ali sudija Brendan Šihan je naredio doživotni zatvor bez mogućnosti uslovnog otpusta.

Reakcije na sudskom procesu

Sudija je izjavio da će Kandalario provesti ostatak života u zatvoru, ističući da je jedina razlika što će zatvor barem nahraniti i dati tečnost koju je uskratila svojoj ćerki. Tužilac Majkl O'Mali nazvao je zločin "zaista nezamislivim", dok su roditelji optužene bili u šoku zbog postupaka svoje ćerke, ali i zbog tragične smrti njihove unuke.

Emotivno svedočenje roditelja optužene

Majka optužene je izjavila da joj je srce "iskidano na 1.000 komada" i istakla da je njena ćerka poticala iz porodice u kojoj su gajene vrednosti, emocije i toplina. Ipak, istakla je da je emocionalno zdravlje njene ćerke bilo narušeno, te da joj i dalje pruža moralnu i duhovnu podršku.

Ovaj tragičan slučaj je potresao javnost i istakao važnost mentalnog zdravlja i odgovornosti u brizi o deci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading