BAJDEN KUPUJE DVA MILIONA IMIGRANATA DA GLASAJU ZA NJEGA: Ilon Mask bez dlake na jeziku napao predsednika SAD

Autor:

Svet

20.03.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mask je naveo da nijedan demokratski senator u martu nije glasao za amandman koji je predložio republikanski senator Bil Hagerti, a koji bi isključio ilegalne migrante za određivanje broja mesta u Kongresu i elektorskih glasova koje svaka država dobija

BAJDEN KUPUJE DVA MILIONA IMIGRANATA DA GLASAJU ZA NJEGA: Ilon Mask bez dlake na jeziku napao predsednika SAD

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Predsednik SAD Džozef Bajden, koji je prema poslednjim anketama pred novembarske predsedničke izbore u podređenom položaju u odnosu na Donalda Trampa, rešio je da promeni imigracionu politiku kako bi dva miliona novopečenih Amerikanaca dobilo pravo da glasa. Za njega, pretpostavlja se.

Odluke administracije američkog predsednika Džo Bajdena i Demokratske stranke o imigracionoj politici osmišljene su da promene odnos snaga na predstojećim predsedničkim izborima, ocenio je danas američki preduzetnik Ilon Mask.

"Većina Amerikanaca ne zna da američki popis trenutno broji, u svrhu glasačke moći, sve ljude u okrugu, bez obzira da li imaju državljanstvo", napisao je on na mreži X.

Mask je naveo da nijedan demokratski senator u martu nije glasao za amandman koji je predložio republikanski senator Bil Hagerti, a koji bi isključio ilegalne migrante za određivanje broja mesta u Kongresu i elektorskih glasova koje svaka država dobija.

"Pošto su ilegalci uglavnom u demokratskim državama, i Predstavnički dom i predsednički glasovi su pomereni za oko 5 odsto, što je dovoljno da promeni ceo odnos snaga! Ovo je glavni razlog zašto Bajdenova administracija uvodi rekordne nivoe ilegalaca i preduzima tako malo deportacija", naveo je Mask.

Džo Bajden čini sve kako bi ostao na vlasti, međutim, ne piše mu se dobro. Ne samo što je Tramp favorit pred izbore, već i u samoj Demokratskoj stranci ne veruju više da je Bajden pravi izbor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading