BRUKA NAD BRUKAMA: Učenik PRETIO PREMIJERKI! Gestikulirao rukama kao da hoće da PUCA U NJU!

Autor:

Svet

19.03.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka škole reagovala je momentalno

BRUKA NAD BRUKAMA: Učenik PRETIO PREMIJERKI! Gestikulirao rukama kao da hoće da PUCA U NJU!

Foto: Shutterstock

Italijanski srednjoškolac "pretio" je premijerki Đorđi Meloni rukama, gestikulirajući kao da će da pištoljem da puca u nju dok je danas obaveštavala Senat o sastanku Evropskog saveta.

Ćincija Šakomobono, direktorka škole ''Rigi'' u Rimu, čiji su učenici prisustvovali sednici Senata, rekla je za agenciju Ansa da će se dečak suočiti sa disciplinskim postupkom.

"Preduzećemo disciplinske mere. Ne smete da radite ovakve stvari", rekla je ona, dodajući da je znala da postoje đaci, ekstremni levičari u školi, koji su kritički nastrojeni prema vladi, kao i prema krajnje desničarskim đacima.

Meloni je rekla da je bila šokirana takvim gestom učenika na dan kada su pre 22 godine ekstremni levičari iz organizacije Crvene brigade ubili Marka Bjađija, stručnjaka za reformu radnog prava.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đorđa Meloni

Inače, Đorđa Meloni izjavila je danas da se Italija protivi kopnenom upadu izraelskih snaga u grad Rafa u Pojasu Gaze.

"Ponovićemo naše protivljenje vojnoj akciji Izraela na terenu u Rafi, koja bi mogla da ima još katastrofalnije posledice po civile koji se nalaze u toj oblasti", rekla je Meloni poslanicima u italijanskom Senatu, prenosi Rojters.

Dodala je da je prioritet otvaranje novih kopnenih puteva za slanje humanitarne pomoći, nakon što je počeo sa radom pomorski koridor od Kipra do Pojasa Gaze.

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je ranije danas da će Izraelske odbrambene snage (IDF) ući u Rafu u okviru kopnene operacije, dodavši da je to rekao i predsedniku SAD Džozefu Bajdenu u telefonskom razgovoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading