UHAPŠENI MUŠKARCI U NOVOM PAZARU: U kafiću pronađeni pištolj i municija

Autor:

Hronika

18.03.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

UHAPŠENI MUŠKARCI U NOVOM PAZARU: U kafiću pronađeni pištolj i municija

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Shutterstock

Policija u Novom Pazaru je sinoć izvršila hapšenje I. I. (38) i I. M. (36) iz istog grada zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Prilikom kontrole jednog ugostiteljskog objekta, policija je pronašla revolver sa šest metaka u okviru, pištolj sa četiri metka i 95 komada municije različitog kalibra u akt tašni koja se sumnjiči da pripada osumnjičenima.

Privedeni nadležnom tužilaštvu

Po nalogu nadležnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu. Očekuje se dalja istraga kako bi se utvrdili detalji ovog slučaja.

Podsetimo, u centru Novog Pazara sinoć se desio šokantan incident kada je policajac pretrpeo opasne telesne povrede nakon što ga je maloletnik napao. Napadač je koristio oštar predmet, zadavši tri ubodne rane policajcu, što je izazvalo hitnu medicinsku intervenciju zbog ozbiljnosti povreda.

Policajac je zadobio povrede obe noge i testisa.

Brza reakcija policije

Policija je brzo reagovala na ovaj težak događaj, identifikujući i privodeći osumnjičenog maloletnika. Ovaj brz odgovor policije pokazuje efikasnost njihovog delovanja u rešavanju ovakvih teških situacija.

Hitna medicinska intervencija

Nakon napada, žrtva je hitno prebačena u Opštu bolnicu Novi Pazar, gde je trenutno na operaciji. Lekari se trude da pruže neophodnu medicinsku negu i da stabilizuju stanje povređenog policajca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading