UHAPŠEN MONSTRUM KOJI JE POBIO SOPSTVENU PORODICU! Upucao majku svojih mališana, maćehu i sestru (13)!

Autor:

Svet

16.03.2024

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je okružila kuću i angažovala SWAT tim kako bi rešila situaciju.

UHAPŠEN MONSTRUM KOJI JE POBIO SOPSTVENU PORODICU! Upucao majku svojih mališana, maćehu i sestru (13)!

Foto: Township Police

Andre Gordon (26) osumnjičen je za pucnjavu u kojoj su ubijene tri osobe u Pensilvaniji, a trenutno se nalazi u pritvoru, saopštila je policija. Direktor policije u Trentonu, Nju Džerzi, potvrdio je da je Gordon u pritvoru.

Tragičan ishod pucnjave

Pucnjava je rezultirala smrću Tejlor Daniels (25), majke dvoje dece, kao i Gordonove maćehe i sestre (13). U trenutku pucnjave, u kući su se nalazile još tri osobe koje su uspele da se sakriju dok je Gordon pretraživao kuću u potrazi za njima. Nakon pucnjave, Gordon je oteo vozača automobila marke "honda" i odvezao se do Trentona, Nju Džerzi, gde se navodno zabarikadirao sa taocima.

Pregovori sa osumnjičenim

Policija je okružila kuću i angažovala SWAT tim kako bi rešila situaciju. Srećom, svi koji su se nalazili sa osumnjičenim u kući su bezbedni. Uspostavljeni su pregovori sa Gordonom, koji su trajali nekoliko sati pre nego što je priveden i smešten u pritvor.


Ovo je bio šokantan događaj koji je potresao lokalnu zajednicu i izazvao veliku pažnju javnosti. Policija nastavlja sa istragom kako bi utvrdila motive i okolnosti ovog tragičnog slučaja.

Podsetimo, roditelji žrtava masovne pucnjave u školi u Mičigenu su istrajni posmatrači na sudskim saslušanjima koja su dovela do tri odvojene osude čitave porodice. Jedan od njihovih ciljeva sada je da iz 2021. godine izroni više promena nakon tragedije u Oksford Haju školi.

Možemo poslati ljude na mesec. Možemo graditi nebodere, ogromne spomenike, a ne možemo obezbediti sigurnost našoj deci u školama - rekao je Stiv Sent Džulijana, čija je 14-godišnja kćerka Hana ubijena od strane Itana Kramblija, prenosi AP news.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading