ANDRE JE UBIO I SVOJU MLAĐU SESTRU I MAĆEHU! Ovo su žrtve krvavog pira u Pensilvaniji

Autor:

Svet

16.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragični događaj u Pensilvaniji: Pucnjava i bekstvo osumnjičenog

ANDRE JE UBIO I SVOJU MLAĐU SESTRU I MAĆEHU! Ovo su žrtve krvavog pira u Pensilvaniji

Foto: Facebook/Middletown Township Police Department


Užasna pucnjava u Pensilvaniji ostavila je za sobom tragične posledice, sa troje ljudi koji su izgubili život. Andre Gordon (26) optužen je za ubistvo tri osobe, među kojima su njegova maćeha (52) i 13-godišnja sestra, kao i majka njegovo dvoje dece.


Pucnjava se dogodila u Levitaunu, Pensilvanija, gde je Andre Gordon provalio u kuću na Nju Port Lejnu. Tužiteljka Šorn je izjavila da je Gordon pucao i ubio svoju maćehu i sestru, dok su se još tri osobe uspele sakriti od njega u trenutku pucnjave.

Republika

Foto: Tanjug/ AP Photo/Matt Rourke

Krvavi pir u Pensilvaniji

 


Bekstvo i potraga za osumnjičenim

Nakon zločina, Gordon je pobegao sa mesta događaja u sivom Honda CRV-u iz 2016. godine sa registracionom tablicom Pensilvanije i naljepnicom "Namaste" u belim slovima na desnom braniku. Sumnja se da je oteo vozača automobila i nastavio da se vozi "hondom" do Nju Džerzija, gde se trenutno nalazi.

Gordon se trenutno nalazi u Trentonu, gde se zabarikadirao u kući sa taocima. Policija i SWAT tim su okružili kuću i preduzimaju mere kako bi privedli osumnjičenog pravdi.


Ovaj užasan događaj ostavlja dubok trag u zajednici, ostavljajući porodice žrtava u šoku i tuzi. Pucnjava je izazvala strah i uznemirenost među stanovnicima Levitauna, dok se vlasti trude da uhapse osumnjičenog i pruže podršku porodicama nastradalih.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading