OSUMNJIČENI PROVALIO U KUĆU I UBIO MAJKU DVOJE DECE: Detalji masovne pucnjave u Pensilvaniji

Autor:

Svet

16.03.2024

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masovna pucnjava u Pensilvaniji

OSUMNJIČENI PROVALIO U KUĆU I UBIO MAJKU DVOJE DECE: Detalji masovne pucnjave u Pensilvaniji

Foto: Tanjug/ AP Photo/Matt Rourke


Jedna od žrtava masovne pucnjave u Pensilvaniji je majka dvoje dece osumnjičenog Andre Gordona (26), navela je okružna tužiteljka Džen Šorn, a prenosi CNN.

Šorn je rekla da je Gordon provalio u kuću u Levitaunu oko 9 sati ujutro i ubio 25-godišnju Tejlor Daniel. U kući je bilo još četiri osobe, a Šorn je rekla da je Gordon navodno udario i povredio ženu "automatskim oružjem". Ona je prevezena u bolnicu zbog povreda.


Bekstvo i potraga

U drugoj kući u koju je Gordon ušao ranije u subotu, Šorn je rekla da su ljudi "uspeli da se sakriju i izbegnu da budu upucani od Gordona dok je prolazio kroz kuću tražeći ih". Nakon ubistava, Gordon je pobegao sa mesta događaja u sivom Honda CRV-u iz 2016. godine sa registracionom tablicom Pensilvanije i naljepnicom "Namaste" u belim slovima na desnom braniku. Kako se sumnja, vozača automobila je oteo i nastavio da se vozi "hondom" do Nju Džerzija gde se trenutno nalazi. 


Potraga za osumnjičenim

Kuću je okružila policija i SWAT tim. Najmanje tri osobe ubijene su u masovnoj pucnjavi koja se dogodila u dve različite kuće u Pensilvaniji. Trenutno, Gordon se nalazi u Trentonu gde se zabarikadirao u kući sa taocima.

Ova tragična masovna pucnjava u Pensilvaniji ostavlja zajednicu u šoku, dok se nadležne službe trude da pronađu i uhapse osumnjičenog Andre Gordona, kao i da pruže podršku porodicama žrtava u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading