I INSTAGRAM MORAO DA REAGUJE ZBOG FOTKE KEJT MIDLTON: Izdali zvanično obaveštenje i SAD JE SVE JASNO (FOTO)

Autor:

Svet

15.03.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je slika izazvala kontroverze, princeza od Velsa je izdala saopštenje priznajući da je bila ta koja je uredila sliku i izvinjavajući se zbog toga.

I INSTAGRAM MORAO DA REAGUJE ZBOG FOTKE KEJT MIDLTON: Izdali zvanično obaveštenje i SAD JE SVE JASNO  (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton

Fotografija na kojoj su Kejt Midlton i njena deca Šarlot, Džordž i Luj izazvala je buru reakcija nakon što je objavljena prošle subote, za Dan majki. Na slici koja je trebalo da prikaže idiličan prizor porodičnog okupljanja, Instagram je postavio upozorenje da je slika izmenjena, što je izazvalo sumnju javnosti.

Priznanje princeze od Velsa

Nakon što je slika izazvala kontroverze, princeza od Velsa je izdala saopštenje priznajući da je bila ta koja je uredila sliku i izvinjavajući se zbog toga. Ovo priznanje dovelo je do još veće pažnje javnosti i podstaklo raspravu o etici uređivanja fotografija poznatih ličnosti.

 

 


Reakcija na društvenim mrežama

Instagram je dodatno označio sliku kao "izmenjenu" i naglasio da su nezavisne osobe proverile činjenice, što je dodatno potpalilo spekulacije. Ova situacija je postavila pitanje odgovornosti društvenih mreža u prenošenju tačnih informacija i identifikaciji fotošopiranih slika.

Kritike i kontroverze

S obzirom na to da je ovo već drugi put da se slike povezane sa Kejt Midlton osporavaju, javnost je izrazila sumnju u autentičnost slika koje dolaze iz kraljevske porodice. Pitanje koje se postavlja jeste kako ove kontroverze utiču na percepciju javnosti o članovima kraljevske porodice i koliko je uređivanje slika opravdano u njihovom slučaju.

Zdravstveno stanje Kejt Midlton

Osim kontroverze oko fotošopirane slike, javnost je podsetila na tešku operaciju abdomena koju je Kejt Midlton imala pre samo dva meseca. Ovo je dodatno izazvalo empatiju i postavilo pitanje pritiska javnog očekivanja na članove kraljevske porodice.

Kejt Midlton se očekuje da se vrati službenim angažmanima do Uskrsa, a javnost pažljivo prati njen oporavak i nove događaje vezane za kraljevsku porodicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading