"UBILI SU DUGINU, MOGUĆE I NAVALJNOG" Šok optužbe Takera Karlsona na račun Ukrajine (VIDEO)

Autor:

Svet

28.02.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darija Dugina je poginula uveče 20. avgusta 2022. u eksploziji automobila na Možajskom auto-putu u Odincovskom okrugu u Moskovskoj oblasti.

"UBILI SU DUGINU, MOGUĆE I NAVALJNOG" Šok optužbe Takera Karlsona na račun Ukrajine (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ukrajina možda stoji iza smrti Alekseja Navaljnog, priznao je američki novinar, Taker Karlson, na Jutjub kanalu blogera Leksa Fridmana.

Voditelj podkasta je rekao da bi Ukrajinci mogli da stoje iza smrti Navaljnog, jer bi im to moglo koristiti u sukobu sa Rusijom, pišu RIA novosti. 

- Ubili su (Aleksandra) Duginu ćerku... Da, moguće je - primetio je Karlson

Podsetimo, Darija Dugina je poginula uveče 20. avgusta 2022. u eksploziji automobila na Možajskom auto-putu u Odincovskom okrugu u Moskovskoj oblasti. FSB je naveo da iza ubistva stoje ukrajinske specijalne službe, a počinilac je ukrajinska državljanka, Natalija Vovk.

Prema odeljenju Jamala Federalne kazneno-popravne službe, Navaljni se 16. februara nakon šetnje osećao loše, izgubio je svest i preminuo. Prema preliminarnim podacima izvora RT, osuđeni je dobio krvni ugrušak, a tačni uzroci smrti se utvrđuju. Organizovana je istraga, a biće utvrđene sve okolnosti smrti Navaljnog.

Kako je za RIA Novosti rečeno u Gradskoj bolnici Labitnang, Hitna pomoć je više od pola sata uzalud pokušavala da reanimira Navaljnog, a put od stanice do pacijenta je timu trajao oko devet minuta. O incidentu je pokrenuta predistražna istraga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading