RUSIJA I KINA ĆE SE UJEDINITI, NAĆI ĆE SE LEK ZA RAK, A OVAJ VLADAR ĆE UMRETI: "Novi" Nostradamus predvideo smrt kraljice i Bregzit, a sada je otkrio šta VIDI za 2024. godinu!

Autor:

Svet

14.02.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jaka poruka "proroka apokalipse" kako ovaj muškarac sebe naziva u javnosti

RUSIJA I KINA ĆE SE UJEDINITI, NAĆI ĆE SE LEK ZA RAK, A OVAJ VLADAR ĆE UMRETI: "Novi" Nostradamus predvideo smrt kraljice i Bregzit, a sada je otkrio šta VIDI za 2024. godinu!

Foto: youtube.com/craig hamilton parker

Britanac Krejg Hamilton-Parker (69) neko je koga i da ne verujete ni u šta što on priča, u nekom trenutku morate da posmatrate i iz drugog ugla.

Kako drugačije objasniti da je prvi i jedini video da će Velika Britanija "odraditi" Bregzit iz Evropske unije, da će zemljotresi pogoditi prošle godine Tursku i Kinu i da će pre toga (što je pogodio u mesec) preminuti kraljica Elizabeta?

"Prorok apokalipse" prvi je 2019. najavio pandemiju koja će odneti milione života, pa onda i to da će Donald Tramp pre toga postati predsednik SAD i da će Rusija započeti rat sa "nekim iz komšiluka".

Za 2024. godinu Krejg Hamilton-Parker nema lepe vesti. Zapravo jedina dobra je ta što će naučnici konačno pronaći pravi lek za rak. Ne nešto lažno, već - pravi lek.

Ipak, za ostalo nema ništa dobro.

"Vidim ozbiljno i upozoravajuće ujedinjenje Rusije i Kine. Na svim poljima. Postaće tako ujedinjeni najjača sila sveta. Vidim dva razorna zemljotresa u Americi i Italiji, kao i seriju poplava u Južnoj Americi i južnoj Aziji. Dogodiće se i snažan sajber napad jedne zemlje koji će do te mere uzdrmati zapadni deo Evrope da će se mučiti i sa internetom. Malver virusi uništiće milione kompjutera", rekao je "prorok apokalipse".

Potom je dodao da će naučnici uspeti da otklone sve sumnje u svoje analize i rezultate i ponosno će svetu objaviti da je pronađen lek za rak.

"Veštačka inteligencija mnogo će pomoći u tome. Još nešto veliko će se desiti na naučnom planu ali ne vidim tačno šta. Vidim sreću kod ljudi kada je reč o borbi sa bolestima", rekao je Hamilton-Parker.

Na kraju je rekao i ono što je najviše zainteresovalo njegove gledaoce na JuTjub kanalu.

"Umreće jedan od najpoznatijih vladara sveta. Nacija će plakati. Nisu ga voleli kad je došao na vlast, ali su ga vremenom prihvatili i sada ih vidim jako potresene. Ova smrt nije u Evropi", rekao je pomalo neodređeno Britanac.

Ipak, biće da je ovo već pogodio budući da je 4. februara preminuo predsednik Namibije Hage Gejngob.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading