"KRALJ OSTRVA ĆE BITI ISTERAN SILOM": Nostradamus predvideo sudbinu KRALJA ČARLSA! Evo za KOGA je rekao da će ga naslediti

Autor:

Svet

06.02.2024

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznanje da će zbog bolesti kralj Čarls III morati da u nekom momentu preda tron, nikog na Ostrvu nije ostavilo ravnodušnim

"KRALJ OSTRVA ĆE BITI ISTERAN SILOM": Nostradamus predvideo sudbinu KRALJA ČARLSA! Evo za KOGA je rekao da će ga naslediti

Foto: Printskrin/Youtube/Sky News

Britanskom kralju Čarlsu Trećem dijagnostikovan je rak. Nije poznato od čega boluje naslednik kraljice Elizabete, ali se zna da nije dobro.

Zvuči neverovatno, ali je i to istinito - čuveni francuski prorok Mišel de Nostradamus predvideo je i ovo da će se dogoditi Britancima.

Nostradamus je jako jasno naveo 21. vek kao vek promena na Ostrvu a onda je napisao i da će "kralj ostrva biti isteran silom".

Njegovi najbolji tumači iz sveta apsolutno se danas slažu u oceni da je Nostradamus ovde mislio jedino na kralja Čarlsa III i njegovu bolest zbog koje će u jednom trenutku morati da preda

Nostradamus je i to predvideo. Prorok je tvrdio  da će monarha naslediti "onaj koji neće imati žig kralja", sugerišući da će Hari zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama.

Ukoliko se ovo dogodi, a nije ncenario, to bi bilo prvorazredno iznenađenje u Velikoj Britaniji jer je Vilijam do danas viđen kao jedini budući kralj.

Podsetimo, britanskom monarhu je dijagnostikovan kancer nakon operacije uvećane prostate. Međuitnije objavljena javnosti, ali je rečeno da će za sada napustiti sve svoje dužnosti uprkos njegovoj volji da nastavi da radi.

Kralj Čarls je lično obavestio sinove Vilijama i Harija o svojoj bolesti, kao i svoju sestru i braću, pre nego što je javnost obaveštena o tome.

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, doputovao je iz Amerike u Veliku Britaniju kako bi bio uz svog oca, kralja Čarlsa, koji se bori sa dijagnozom raka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading