MARIJA GA JE IZBACILA IZ KUĆE, PA JE UZEO PIŠTOLJ I UBIO JE: Otkriven glavni razlog masakra u firmi, a evo zašto je JOŠ bivšem radniku pao mrak na oči!

Autor:

Svet

13.02.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćeno trostruko ubistvo potreslo je ceo grad

MARIJA GA JE IZBACILA IZ KUĆE, PA JE UZEO PIŠTOLJ I UBIO JE: Otkriven glavni razlog masakra u firmi, a evo zašto je JOŠ bivšem radniku pao mrak na oči!

Foto: shutterstock

Pored zemljotresa i tornada na Rodosu, glavna tema grčkih medija i danas je nezapamćeni masakr u brodarskoj firmi u Glifadi.

Atinjani i danas pričaju o Egipćaninu Adelu Aristidu (76) koji je u ponedeljak karabinom ubio vlasnicu brodarske firme i još dvoje kolega u Atini, prenose grčki mediji.

Aristid je potom izvršio samoubistvo kada je video da ga je policija opkolila.

Kolege koje su uspele da prežive napad ispričale su da je pre ubistva Adel vikao "ubiću ih jer su se usudili da me izbace iz moje kuće", a zatim je počeo da puca.

On je karabinom ubio vlasnicu firme Mariju Karnesi, generalnog direktora kompanije u Glifadi Antonisa Vlasakisa i kapetana Ilijasa Kukularisa.

Adel je godinama radio kao čuvar kuće porodice Karnesi i bio je osoba od njihovog poverenja.

Porodica Karnesi je Adelu i njegoovj porodici kada je on došao u Atinu dala kuću u Glifadi. Međutim, pošto Marija i njena sestra nisu uspele da reše problem oko vlasništva nad kućom sa svojim bratom, zamolili su Adela da izađe iz kuće.

Nakon što je to saznao, on je poludeo, uzeo je karabin i revolver i u ponedeljak ujutru i otišao u firmu rešen da ubije Mariju i njenog zeta Antonisa.

U firmi je Mariji rekao da je "došao da se obračuna", a onda je počeo da puca.

Nakon što je izvršio masakr u firmi, sišao je u podrum i izvršio samoubistvo.

Iza sebe nije ostavio oproštajno pismo.

Kolege su u šoku nakon užasnog zločina i kažu da nisu mogli ni da posumnjaju da je Adel spreman da uradi tako nešto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading