"HLEB SAVA SA POSEBNOM AROMOM BAKTERIJA!" Radnik poznatog lanca pekara uhvećen NA DELU - hteo da spakuje korpe pa šokirao celu zemlju, MUKA DA TI PRIPADNE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.02.2024

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak zapalio društvene mreže!

"HLEB SAVA SA POSEBNOM AROMOM BAKTERIJA!" Radnik poznatog lanca pekara uhvećen NA DELU - hteo da spakuje korpe pa šokirao celu zemlju, MUKA DA TI PRIPADNE! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Društvene mreže preplavila je nedavno objavljena snimka koja je izazvala ogorčenje i zgražavanje javnosti. Na snimku se jasno vidi radnik jedne pekarske kompanije kako gazi hleb koji se nalazi u korpi, koristeći ga kao podlogu kako bi na njega postavio drugu korpu.

Šokantna scena izazvala je brojne reakcije, a komentari koji prate objavu ukazuju na rasprostranjenu zabrinutost zbog postupaka jeftine radne snage i nedostatka poštovanja prema proizvodima i potrošačima.

- Ovo je neprihvatljivo ponašanje! Sramota za kompaniju koja zapošljava ovakve ljude! Hleb Sava sa posebnom aromom podnih bakterija! - napisao je jedan od korisnika društvenih mreža.

 

 

Kako se ranije oglasila kompanija "Mlinar" za Kurir,  koja je nakon skandaloznog snimka saopštila da je reč o starom hlebu, koji navodno nije bio namenjen za konzumaciju, nego za lokalnu bioelektranu gde se koristi kao sirovina za proizvodnju električne energije.

- Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome radnik "Mlinara" nogama pritiska stari hleb. Želimo dodatno i nedvosmisleno da naglasimo da se radi o neprodatom hlebu sa tržišta, koji je jednodnevni proizvod i koji se svakodnevno odvozi, a nije namenjen daljoj konzumaciji - navodi kompanija.

Hleb iz povrata se navodno odvozi u bioelektranu Energija Gradec gde se koristi kao sirovina za proizvodnju električne energije.

- Sirovina se ne koristi ni za ljudsku ni za stočnu hranu već isključivo za biomasu koja se koristi za proizvodnju električne energije - navodi kompanija i dodaje da je radnik upozoren što mimo pisanih procedura pokušao da ubrza proces skupljanja neprodatog hleba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading