BIO JE PORODIČAN ČOVEK, MRAVA NIJE ZGAZIO: Bosanac ubijen ispred svoje pekare! Meštani u šoku, evo KO je glavni osumnjičeni (FOTO)

Autor:

Svet

05.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je dobro pročešljala sve snimke s kamera i uočila je ko je mogao da izvrši zločin

BIO JE PORODIČAN ČOVEK, MRAVA NIJE ZGAZIO: Bosanac ubijen ispred svoje pekare! Meštani u šoku, evo KO je glavni osumnjičeni (FOTO)

Foto: LAWRENCEVILLE POLICE

Stanovnici američkog grada Lorensvila potreseni su ušli u novu nedelju šokirani činjenicom da vlasnika njihove omiljene pekare više nema.

Tridesetsedmogodišnji Ervin Fejzić ubijen je rano ujutro u subotu, a užas se dogodio ispred njegove pekare "Fejzić".

Nakon što je hitnoj službi dojavljeno da je osoba upucana, policija je poslata na mesto događaja. 

Na parkiralištu su otkrili muškarca bez svesti koji je zadobio prostrelne rane. Doktori su pokušali reanimaciju, ali nisu uspeli. Ervin je proglašen mrtvim na licu mesta.

Republika

Foto: LAWRENCEVILLE POLICE

Liroj Tejlor je sada glavni osumnjičeni za ubistvo

Detektivi su posle opsežne istrage čitavog vikenda, što je uključivalo i pregledavanje snimaka nadzornih kamera noćas uhapsili tridesetosmogodišnjeg Liroja Tejlora.

Tejlor je optužen za ubistvo iz nehata, teške telesne povrede, oružanu pljačku, posedovanje vatrenog oružja tokom izvršenja zločina i posedovanje vatrenog oružja od strane osuđenog kriminalca.

Tejlor se trenutno nalazi u zatvoru okruga Gvinet. Prema nepotvrđenim informacijama, ubistvo je izvršio sam a neverovatno je da je nekoliko puta pre zločina dolazio u pekaru kod Fejzića da jede.

"Ljudi ne mogu da veruju da se ovako nešto dešava na ovim prostorima", rekao je Elvis Sinanović, prijatelj žrtve. "To je poražavajuće...ne znam šta bih rekao. Poznavali smo ga najmanje 20 godina…ova pekara je ovde oko 20 godina. Mnogo puta sam kupovao hleb kod njega", rekao je Sinanović, prenosi Radio Sarajevo.

"Bio je miran, porodičan tip, upravo je dobio svoje drugo dete... svi smo u šoku", dodao je Sinanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading