DEČICA, JEDNI ZA DRUGIMA NAPUŠTAJU MESTO ZLOČINA! Isplivali detalji stravične pucnjave u Hjustonu: Sumnjaju da ima više napadača, svedoci čuli rafalnu paljbu! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

11.02.2024

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska uprava Hjustona je saopštila da je danas je došlo do pucnjave u crkvi Lejkvud pastora Džoela Ostina u ovom gradu u saveznoj državi Teksas.

DEČICA, JEDNI ZA DRUGIMA NAPUŠTAJU MESTO ZLOČINA! Isplivali detalji stravične pucnjave u Hjustonu: Sumnjaju da ima više napadača, svedoci čuli rafalnu paljbu! (FOTO/VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Portparolka vatrogasne službe Marti Blek potvrdila je da vatrogasna služba reaguje na pucnjavu u crkvi Lejkvud, do kog je došlo oko 14 časova (po lokalnom vremenu). Na slikama i video snimcima ispred bogomolje vide se policijski automobili i vozila Hitne pomoći.

 

 

Sudeći prema snimcima koji se dele na društvenim mrežama, crkva i okolne grade u okolini su evakuisane, dok se na jednom video zapisu vide dečica koja se drže za ruke i u koloni napuštaju lice mesta. Nije poznato gde su deca bila pre oružanog napada.

 

 

Policijske snage na terenu viču na ljude da se sklone i pomere iz prostora u okolini crkve, dok se evakuacija nastavlja, prenose lokalni mediji.

- Porodice čekaju da se spoje ponovo. Policija viče na ljude da se kreću, da ne staju i da se udalje od zgrade. Deca se drže za ruke, imaju kartice sa imenima na sebi, vidimo da ih roditelji čekaju - navela je reporterka sa terena.

 

 

U ovom trenutku nema izveštaja da li ima povređenih, dok nema ni zvanične podataka ko je napadač.

Takođe, pojavile su se informacije da je bilo više od jednog napadača, prenosi Blic.

 

 

- Posle drugog pucnja, svi su počeli da beže. Trčala sam sa svojom decom... mojom porodicom - izjavila je svedok Marija iz Kolumbije za televiziju "En-Bi-Si".

 

 

Drugi svedoci zločina rekli su da su čuli rafalnu paljbu, možda desetine pucnjeva.

Šerif Ed Gonzales je rekao da su nadležni upucali mogućeg napadača, prenosi "Ej-Bi-Si Čikago".

Nema izveštaja o privođenju osumnjičenih u ovom tragičnom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading