DETALJI BIZARNOG SLUČAJA KOJI JE POTRESAO BALKAN: Poštar pronašao tela dve žene, a onda je usledio jeziv obrt u kući

Autor:

Svet

11.02.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarni slučaj u Vasluiju: Tela dve žene i misterija unuka

DETALJI BIZARNOG SLUČAJA KOJI JE POTRESAO BALKAN:  Poštar pronašao tela dve žene, a onda je usledio jeziv obrt u kući

Foto: shutterstock

Ilustracija


U kući u Vasluju na istoku Rumunije, dogodio se slučaj koji je šokirao ceo Balkan. Poštar je pronašao tela dve žene, starice (82) i njene ćerke (55), dok je tokom pretresa, policija otkrila treće telo - kosti umotane u ćebe, koja su pripadala unuku preminule starice, Raduu (28).

Neviđena tajna porodice

Nakon otkrića misterioznog trećeg tela, izašla je na videlo tajna koju je porodica čuvala. Radu, starčev unuk, bio je nestao pre četiri godine, a meštani tvrde da ga nisu videli godinama. Prema njihovim rečima, članovi porodice nisu bili mentalno zdravi, a Radu je, prema njihovim tvrdnjama, bio zatvoren u kući četiri godine.


Sumnjive okolnosti

Meštani su izneli tvrdnje da su unuku davali da pije nešto sumnjivo ili da ga udarili nečim u glavu, što je izazvalo sumnju u okolnosti njegove smrti. Starica je navodila različite priče o Raduovom odsustvu, tvrdeći da ga je sveštenik odveo u Jaši, da je u bolnici ili u manastiru.

Uzrok smrti i reakcija porodice

Sva tri tela su prevezena u bolnicu radi utvrđivanja uzroka smrti. Za sada se veruje da su se žene ugušile ugljenmonoksidom. Nakon otkrića, Loredana, unuka preminulih žena, hospitalizovana je na odeljenju psihijatrije, dok je policija pokrenula krivični postupak za ubistvo iz nehata i nastavlja istragu.

Ovaj bizaran slučaj je šokirao ceo region, a meštani Vasluja i dalje pokušavaju da shvate šta se zapravo dešavalo u toj kući. Sve ovo ostavlja prostor za mnoga pitanja i spekulacije, ali istina će verovatno postati jasnija nakon završetka istrage.

(Observator)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading