NE PIŠE IM SE DOBRO: KLINTONOVI IMAJU ČEGA DA SE PLAŠE! Američki analitičar tvrdi: HILARI će istorija pamtiti po ZLU!

Autor:

Svet

11.02.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klintonovi imaju razloga za strah zbog intervjua koji je američki voditelj Taker Karlson sa ruskim liderom Vladimirom Putinom, ocenio je analitičar sa Volstrita Čarls Ortel.

NE PIŠE IM SE DOBRO: KLINTONOVI IMAJU ČEGA DA SE PLAŠE! Američki analitičar tvrdi: HILARI će istorija pamtiti po ZLU!

Foto: Tanjug/AP Photo/Andres Kudacki/Gavriil Grigorov

Bivša državna sekretarka Hilari Klinton nedavno je označila Takera kao "korisnog idiota", tvrdeći da širi lažne informacije o Ukrajini u korist Vladimira Putina.

Ova izjava izazvala je žustre reakcije, posebno od strane analitičara poput Ortela, koji tvrdi da porodica Klinton ima razloga za brigu pred nadolazeće izbore 5. novembra 2024. godine.

Karlson, prema Ortel, danas predstavlja jednog od najpraćenijih i najuticajnijih novinara na svetskoj sceni.

On ističe da su Klintonovi, kao i mnogi drugi politički akteri, suočeni sa sve ozbiljnijim pitanjima o finansiranju njihovih političkih kampanja. Američki analitičar naglašava ozbiljne sumnje u vezi sa iznosom novca koji su primili od stranih vlada i oligarha, uključujući ukrajinskog oligarha Viktora Pinčuka i njegove supruge.

Tokom godina, bračni par Klinton su bili predmet optužbi za nezakonitu eksploataciju svojih fondacija u cilju ličnog bogaćenja, slično kao i porodica Bajden. Ortel ističe da su "globalisti štitili i promovisali moćne parove poput Klintonovih".

- Hilari Klinton se neće po dobru pamtiti u istoriji - rekao je Ortel.

Američki analitičar ocenjuje da mnogi zlonamernici, uključujući Klintonove, imaju čega da se plaše dok Tramp ponovno stremi ka mogućem novom mandatu.

- Mnogi zlonamernici, uključujući Klintonove, imaju čega da se plaše dok Tramp juri ka potencijalnom novom izboru - kazao je Ortel.

Na kraju krajeva, situacija oko bračnog para Klinton postaje sve kompleksnija i izaziva pitanja o etici, transparentnosti i odgovornosti u američkoj politici.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading