TAKER JE USPEO ONO ŠTO NISU NI BAJDEN NI KLINTON SVOJIM FUNKCIJAMA! Bivši obaveštajac razvezao jezik, pa se dotakao i NJIH!

Autor:

Svet

11.02.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Riter je istakao značaj Putinovih poruka u intervjuu, naglašavajući da je ruski lider demantovao tvrdnje o nameri napada na zemlje NATO-a, istovremeno ukazujući na unutrašnje probleme zapadnih društava.

TAKER JE USPEO ONO ŠTO NISU NI BAJDEN NI KLINTON SVOJIM FUNKCIJAMA! Bivši obaveštajac razvezao jezik, pa se dotakao i NJIH!

Foto: Credit: Gavriil Grigorov / Sputnik / Profimedia

Bivši američki obaveštajac Skot Riter izneo je svoje mišljenje o američkom novinaru Takeru Karlsonu i bivšoj državnoj sekretarki Hilari Klinton, ističući da je Karlson, svojim intervjuom s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, pokazao veštinu diplomatije koja nedostaje političarima poput Klintonove.

Riter je naglasio da je Taker Karlson, svojim intervjuom s Putinom, postigao ono što ni državni sekretar Entoni Blinken, ni američki predsednik Džozef Bajden, ni sama Klintonova nisu uspeli da ostvare tokom svojih javnih funkcija. Istakao je da je Karlson pokazao pravu umetnost diplomatije time što je saslušao stav Vladimira Putina, čime je dao primer argumentovanog zaključivanja, prenosi Sputnjik.

Putinove poruke

Riter je istakao značaj Putinovih poruka u intervjuu, naglašavajući da je ruski lider demantovao tvrdnje o nameri napada na zemlje NATO-a, istovremeno ukazujući na unutrašnje probleme zapadnih društava. Takođe, Putin je izneo stav o strateškom porazu Rusije u sukobu sa Ukrajinom i izrazio spremnost za dijalog.

Popularnost Karlsonovog intervjua

Nakon objavljivanja na društvenim mrežama, Karlsonov intervju s Putinom postigao je izuzetnu popularnost, sa preko 170 miliona pregleda na mreži Iks i više od 10 miliona pregleda na Jutjubu. Ovaj video takođe se pojavio i na sajtu Kremlja, dodatno šireći njegov uticaj i značaj.

Kritike Hilari Klinton

Riter je komentarisao i Hilari Klinton, ističući da ona nema pravo da kritikuje Karlsona, budući da se on, prema njegovom mišljenju, pokazao kao mnogo bolji diplomata od nje. Kao primer ironije, Riter je naveo Klintonovu izjavu o Karlsonu, istakavši da, za razliku od nje, Karlson nije samo "korisni idiot", već je svojim postupcima demonstrirao veću diplomatsku veštinu.

Riterove izjave o Karlsonu i Klintonovoj još jednom su otvorile debatu o ulozi novinara u međunarodnim odnosima i diplomatskim inicijativama, ističući važnost nepristrasnosti i sposobnosti saslušavanja svih strana u konfliktima i političkim pitanjima. Karlsonov intervju s Putinom, kao i reakcije na njega, predstavljaju primer kako novinari mogu imati značajan uticaj na globalnu politiku i međunarodne odnose.

(Sputnjik)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading