CEO SVET NA NOGAMA, HITNO SE OGLASIO KREMLJ: Svi žele da čuju Putina, intervju obara sve rekorde gledanosti!

Autor:

Svet

10.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intervju koji je predsednik Rusije, Vladimir Putin, dao novinaru Takeru Karlsonu, nije bio usmeren samo ka američkim vlastima, već i ka širokoj publici na Zapadu, istakao je danas portparol Kremlja, Dmitrij Peskov.

CEO SVET NA NOGAMA, HITNO SE OGLASIO KREMLJ: Svi žele da čuju Putina, intervju obara sve rekorde gledanosti!

Foto: Credit: Gavriil Grigorov / Sputnik / Profimedia

U prvih 24 sata, ovaj intervju je ostvario impresivnih 150 miliona pregleda samo na platformi X (Tviter). Međutim, u Kremlju su primetili da široko interesovanje publike ne mora nužno značiti i podršku.

- Najvažnije je da našeg predsednika čuje što više ljudi. Ako ga čuju, postavljaće se više pitanja o ispravnosti njegovih stavova. Barem će ljudi razmišljati - naglasio je Peskov.

Uzimajući u obzir da Rusija teško može parirati Sjedinjenim Američkim Državama "u smislu propagande", s obzirom na dominaciju Anglosaksonaca u najvećim medijima, Peskov je istakao da je intervju sa Karlsonom "veoma dobra prilika" da se stavovi Moskve prenesu direktno ljudima.

On je takođe naglasio da su američke vlasti bile "potpuno svesne ključnih poruka Putina" i pre samog intervjua.

Peskov nije mogao potvrditi da li je intervju privukao posebnu pažnju hakera koji bi mogli imati interesovanja za zvanični sajt Kremlja, gde je intervju objavljen ubrzo nakon što je pušten na sajtu Karlsona i njegovom nalogu na platformi X.

Karlsonov intervju s Putinom koji je objavljen 9. februara značajan je deo dvočasovnog razgovora koji je bio posvećen ukrajinskom sukobu, odnosima Rusije sa SAD, NATO i Zapadom uopšte, prenela je agencija TASS.

Kremlj ističe da je njegov cilj bio dijalog, a ne konfrontacija, u vreme kada su geopolitičke tenzije izazivale zabrinutost širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading